"Nemanja Tomić i Abiola Dauda"
"Nemanja Tomić i Abiola Dauda"

Tomić na Daudu! Neustrašivi ređaju pobede

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.10.17. | 11:22

Nekadašnji as Partizana danas će ponovo na megdan bivšem rivalu iz Crvene zvezde

Nemanja Tomić i Abiola Dauda

Atromitos je hit u Grčkoj. Neustrašivi iz atinskog predgrađa Peristeri u dosadašnjem toku sezone u potpunosti opravdavaju nadimak. Četa austrijskog trenera Damira Kanadija neočekivano se nalazi na liderskoj poziciji, neporažena je u dosadašnjih osam odigranih utakmica i skida glave favoritima. Prethodnog vikenda Atromitos je slavio nad AEK-om u gostima, a pre tri sedmice uzeo je meru i Olimpijakosu na Karaiskakiju. Uglavnom pobeđuje minimalcem, postiže u proseku tek nešto više od gola po meču, ali može da se pohvali najboljom defanzivom u Grčkoj.

Izabrane vesti

Jedan od najistaknutijih u sastavu ekipe iz Peristerija je Abiola Dauda, nekadašnji napadač Crvene zvezde, koji je za godinu i po dana na stadionu Rajko Mitić odigrao 31. ligašku utakmicu, postigao 15 golova i osvojio titulu prvaka Srbije. Upravo je Nigerijac sa švedskim pasošem bio čovek odluke u sudaru sa AEK-om, što je izazvalo delirijum i svečani doček igračima po povratku sa stadiona OAKA.

Atromitos sada, posle pet vezanih pobeda u svih takmičenjima, očekuje gostovanje Trikali u okviru Kupa. Nimalo naivno, jer je domaćin željan uspeha u ovom takmičenju, a ima i adute koji mogu da pomrse konce. Najveća zvezda Trikale je Nemanja Tomić, bivši igrač Partizana i Genčlerbirligija, a u timu su još dvojica srpskih internacionalaca Kristijan Miljević i Miloš Jokić.

GRČKA, KUP - 2. RUNDA

Četvrtak
14.00: (1,23) Asteras (5,70) Kisamikos (10,50)
14.00: (3,30) Trikala (3,00) Atromitos (2,25)
16.15: (2,40) OFI (3,00) Platanjas (3,05)
18.30: (10,00) Apolon Larisa (5,50) AEK (1,25)

*** kvote su podložne promenama

(FOTO: Star sport)


tagovi

Abiola DaudaAtromitosEvropaGrčkaNemanja Tomićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara