""
""

Tošić pronašao novi klub!

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.16. | 20:31

Iskusni srpski defanzivac na kraju sezone definitivno napušta Bešiktaš

Srpski internacionalac i bivši fudbaler OFK Beograda i Crvene zvezde Duško Tošić definitivno napušta Bešiktaš na kraju sezone! Iako mu je preostalo još godinu dana ugovora sa liderom turskog šampionata, iskusni 31-godišnji defanzivac zbog nezadovoljstva navijača mora da napusti klub. Kao što znate, sve datira još od onog meča Srbije i Albanije u Elbasanu, kada je Tošić slaveći trijumf Orlova podizao tri prsta, što se Turcima nikako nije dopalo. 

Kako javljaju mediji sa Bosfora Duško Tošić već je pronašao novi klub - on bi navodno od iduće sezone trebalo da igra za Kasimpašu. Tamošnji sportski portali tvrde da je Tošić prethodnog vikenda uživo gledao utakmicu Kasimpaša - Kajzeri, posle koje se sastao sa direktorom domaćeg tima Rizom Čalibajem i saznao da su dva kluba u načelu postigla dogovor o transferu. 

Izabrane vesti

Ove sezone Tošić je odigrao samo 11 utakmica za Bešiktaš. U dosadašnjoj karijeri, pored navedenih klubova, igrao je još za Sošo, Verder, Portsmut, Kvins Park Rendžers, Betis i Genčlerbirligi.

(foto: Action Images)


tagovi

TurskaSuper ligKasimpašaEvropaDuško TošićBesiktas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara