""
""

Totenhem poslao prvu ponudu za Duška Tošića

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.12.17. | 18:05

Sve zavisi od Domagoja Vide

Totenhem je ponudio Bešiktašu 3.500.000 evra za iskusnog srpskog defanzivca Duška Tošića i želi ga već u januaru u Londonu, javljaju turski mediji.

Izabrane vesti

Fanatik piše da se rukovodstvo Pevaca odlučilo za 32-godišnjeg defanzivca kako bi pojačalo konkurenciju u poslednjoj liniji i rešilo probleme posle povrede Tobija Aledervejrelda, kada su počeli problemi i rezultatska kriza premijerligaša.

Standardne partije Duška Tošića ove sezone, pre svega u Ligi šampiona, privukle su veliku pažnju klubova, a nedavno je i Seltik Brendana Rodžersa pokazivao interesovanje za srpskog reprezentativca pre nego što se u međuvremenu okrenuo Marvinu Komperu iz Lajpciga.

Ipak, da li će Tošić dobiti dozvolu za odlazak iz Istanbula zavisi od potencijalnog transfera Hrvata Domagoja Vide koji treba da stigne u Bešiktaš iz kijevskog Dinama i sve dok on ne podigne belo-crni dres na predstavljanju nema ništa od prodaje Tošića Pevcima.

Zato će Srbin još malo morati da sačeka na eventualni povratak u London gde je nastupao za Kvins Park Rendžerse sada već daleke 2010. godine. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

BesiktasDuško TošićSuper ligTransferiTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara