""
""

Toti se predomislio: Nastavlja karijeru kod Neste i Maldinija?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.05.17. | 12:27

Ikona Rome ozbiljno razmišlja

Sigurno je da će se Frančesko Toti 28. maja oprostiti od dres Rome na prepunom Olimpiku, ali je sada manje izvesno da će tada i završiti igračku karijeru.

Izabrane vesti

Legandarni kapiten Rome koji je celu karijeru proveo u ovom klubu, ozbiljno razmišlja da karijeru nastavi u američkom Majamiju, tvrdi Gazeta delo sport.

Toti ima još nekih egzotičnih ponuda, ali jedino razmišlja o Majamijevoj. Ključ za odlazak na Floridu leži u vlasniku i treneru Majamija. Suvlasnik kluba je kultni Milanov kapiten Paolo Maldini, a trener je još jedan legenda italijanskog fudbala - Alesandro Nesta!

Trojica velilkana su bili saigrači u reprezentaciji, simboli su italijanskog fudbala i dobri prijatelji. Upravo prijateljska konekcija mami Totija da kopačke o klin okači u Majamiju, umesto u Romi kao što se očekivalo.

Klub je osnovan pre samo dve godine i takmiči se u NAFL ligi, što je drugi rang takmičenja u Americi, odsmah posle MLS lige. Vlasnik je poznati italijanski biznismen Rikardo Silva, a suvlasnik Maldini. Kada je klub osnovan, Nesta je promovisan u trenera. Dvojica legendarnih defanzivaca Milana žive na relaciji Majami - Milano i ključni su ljudi u projektu da se klub sa Florise jednog dana nađe u MLS ligi i postane komercijalno isplativ.

Dolazak takve zvezde kao što je Toti bi bio fenomenalan potez i mamac za sponzore. A italijanski velemajstor je bi penziju dočekao opušteno pod suncem Floride...

(FOTO: Action images)


tagovi

Alesandro NestaEvropaFrančesko TotiItalijaMajamiPaolo MaldiniRomaSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara