"Gregor Balažic sa suprugom Lili"
"Gregor Balažic sa suprugom Lili"

Toti, Vučinić, Lazović, pa - Balažic: Partizanov štoper ide u Rim

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.11.15. | 12:24

Operacija sledeće sedmice, povratak na teren tek na leto

Gregor Balažic sa suprugom LiliTeško vreme za Partizan, još teže za Gregora Balažica. Štoper crno-belih, koji je tokom prvog poluvremena gostovanja u Bilbau povredio prednje ukrštene ligamente levog kolena, sledeće sedmice putuje u Rim, gde će biti operisan na jednoj od najboljih italijanskih klinika.

Slovenac će put Večnog grada u društvu dr Ilije Rosića, lekara u stručnom štabu kluba iz Humske 1, koji se postarao da Balažic dobije najbolje moguće uslove i koji je zakazao hirurški zahvat kod poznatog doktora Marijanija, koji je, između ostalih, lečio Frančeska Totija, Mirka Vučinića, a od igrača sa ovih prostiora Darka Lazovića, bišeg kapitena Crvene zvezde, sada veziste Đenove.

Izabrane vesti

Balažica posle operacije očekuje između šest i osam meseci pauze, jer je povreda identična onoj koju je prošle godine doživeo Miroslav Vulićević, što znači da će na teren moći najranije da se vrati na početku priprema za narednu sezonu.

Balažicevo dugo bolovanje odrediće i korekciju plana u Humskoj 1 kad je u pitanju prelazni rok, jer će broj štopera projektovanih za dovođenje tokom zime biti uvećan za još jedno ime. Osim Marka Jovanovića iz Voždovca spisak pojačanja sportskog direktora Ivice Ilieva za sad je nedostupan javnosti.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaprednji ukršteni ligamentiFK PartizanIlija RosićGregor BalažicDoktor Marijani

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara