"Dušan Trbojević"
"Dušan Trbojević"

Trbojevićev odgovor Vuletiću: Partizanovac sam od 17. oktobra 1966...

Vreme čitanja: 2min | pon. 23.01.17. | 19:12

Legendarni skaut crno-belih o navodima aktuelnog rukovodstva

Dušan TrbojevićVladimir Vuletić je odgovornost za Partizanove probleme sa evropskom licencom prebacio na nekadašnje rukovodioce u Humskoj i žestoko udario i po pojedinim istinskim legendama crno-belog kluba. Dušana Trbojevića zabolele su optužbe potpredsednika kluba u kojem je proveo bezmalo pola veka, pa se javio redakciji MOZZART Sporta sa kratkim demantijem Vuletićevih tvrdnji.
"Moram da na neki način zaštitim sebe i porodicu od ovih nebuloza. Ako gospodin Vuletić, nelegalno izabrani potpredsednik Partizana, i dalje bude iznosio laži i neistine o meni i oglašavao se u sredstvima javnog informisanja biću prinuđen da tražim zaštitu pred nadležnim institucijama", rekao nam je Trbojević.

O navodnom zidanju zgrade na Vračaru nije želeo da govori, pošto su, kako je naveo, u pitanju apsolutne neistine, a na našu molbu da prokomentariše Vuletićev komentar o Trbojevićevom navodnom angažmanu u jednoj menadžerskoj agenciji čuveni ČikaTrba je rekao...
"Ja sam Partizanovac od 17. oktobra 1966. godien kada sam registrovan za mlađe kategorije. Dakle punih 50 godina. Da sam radio za menadžerske agencije valjda bih ranije otišao, a ne da dočekam da me oteraju 10 meseci pre odlaska u penziju što je njihova bruka. Iza mene stoji neki rad, gomila dece koju sam doveo i koje ću i dalje dovoditi isključivo u Partizan, naravno ako neko od mene to bude tražio. A gospodinu Vuletiću bi bilo bolje da vodi računa o klubu i da spasava šta se spasti može".

Izabrane vesti

Nedugo posle objavljivanja ovog teksta javio se i Vladimir Vuletić, koji nam je rekao da ostaje pri ranije izrečenim stavovima i dodao da "jedva čeka" da se vidi sa Trbojevićem u eventualnom sudskom procesu.

(FOTO: mozzartsport.com)


tagovi

Dušan TrbojevićFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Vuletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara