"Jojić i Šteger na konferenciji"
"Jojić i Šteger na konferenciji"

Trener Kelna: Rastao sam kad je Zvezda imala vrhunski tim! Jojić: Bolji smo od njih

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.09.17. | 17:58

Peter Šteger rekao da Zvezda dominira u Superligi, a naš vezista Nemcima objašnjavao kakvu atmosferu prave navijači iz Srbije

Jojić i Šteger na konferencijiEvropa se vraća u Keln. Posle 25 godina. Nemački klub, koji je nekada na svom Mingersdorfu tukao Romu, Marselj, pa čak i veliki Real, dočekao je da se posle četvrtk veka na novom stadionu „Rajn energi“ zavijori zastava UEFA.

I to protiv Crvene zvezde koja će biti prvi tim još od Seltika 1992. (Škoti savladani 2:0) koji će u međunarodnoj utakmici gostovati Jarčevima.
Jasno mi je, velika je to stvar za klub i za grad, ali što se nas iz struke tiče zanima nas samo da odigramo što je bolje moguće“, mirno deluje Peter Šteger, trener nemačkog predstavnika pred meč drugog kola Grupe H Lige Evrope.

Izabrane vesti

O crveno-belima je govorio pohvalno.
Rastao sam u vreme kad je Zvezda imala vrhunski tim. Ima nekoliko prijatelja u mojoj Austriji i oni navijaju za Zvezdu. Reč je o timu koji  dominira u svom šampionatu, igra tehnički doteran fudbal i poseduje kvalitetan sastav. Imaju gosti šta da ponude, ali imamo i mi. Meč sa Beograđanima je nova prilika da nastavimo na izgradnji samopouzdanja, odnosno da ostanemo na pozitivnom putu, posle remija u Hanoveru“, rekao je Šteger.

Posle utakmice sa ArsenalomTrener Kelna nije mogao da potvrdi da li će u četvrtak, od 19.00 (RTS 2, TV Arenasport 1) igrati naš Miloš Jojić, međutim, nekadašnji vezista Partizana deluje spremno za okršaj u kome Keln traži prve bodove posle poraza od Arsenala na premijeri.
Motivisan sam pred svaku utakmicu, ne samo za ovu sa mojim zemljacima“, smiren je popularni Zeka.

MOZZART kvote 6505 --->>> Klen - Crvena zvezda 1 (1,75), X (3,60), 2 (4,90)

Nemačke novinare zanimalo je Jojićevo mišljenje o uticaju navijača Crvene zevzde na ishod sutrašnjeg meča, jer je nekoliko hiljada Delija najavilo dolazak u Keln.
Navijači iz Srbije, kako Zvezdini, tako i Partizanovi, poznati su po tome da prave sjajnu atmosferu. Opet, mi igramo kod kuće, naših pristalica će biti više i uveren sam da će napraviti razliku u korist našeg tima Biće nam vetar u leđa“.

Navijači KelnaPre konferencije za medije, Miloš Jojić je govorio i za lokalnu telviziju Sport 1. U odgovoru na reportersko pitanje šta Keln mora da uradi kako bi popravio loš početak sezone u Bundesligi (samo jedan bod iz šest kola) može se zaključiti kakva je razlika između tamošnjeg i ovdašnjeg prvenstva.
Sve je pitanje karaktera i tipičnog nemačkog mentaliteta, a mi možemo da pobeđujemo. Trenutno, nismo u dobroj poziciji, ali smo kvalitetniji od Crvene zvezde. Moramo da kontrolišemo utakmicu“, pojasnio je Miloš Jojić.

Podsetimo, Keln će u drugom kolu Grupe H Lige Evrope igrati bez četvorice povređenih igrača. U pitanju su Marsel Rise, Artjoms Rudnevs, Nikolas Nartej i Jonas Hektor.

(FOTO: Action images)


tagovi

Peter ŠtegerNemackaMiloš JojićLiga EvropeKelnEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara