Ne da na svoje: Bruno Ženesio
Ne da na svoje: Bruno Ženesio

Trener Liona odlepio: Samo pet ekipa u Evropi je ispred nas, bolji smo od Čelsija i Arsenala

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.04.19. | 18:45

Bruno Ženesio rafalno odgovorio kritičarima

Trener Liona Bruno Ženesio postao je zvezda u francuskom fudbalu prethodne nedelje. Vodeći mediji objavili su da je iskusni trener produžio ugovor sa ovim klubom, ali je gazda Žan Mišel Ola ekspresno demantovao tu vest. Potom su se pojavili i navodi o dolasku Murinja u Lion, ali je to tek misterija.

Na sve se nadovezala i eliminacija iz Kupa Francuske od Rena na svom terenu (2:3), a nervozni Ženesio je danas otvorio front i protiv novinara koji su ga otvoreno kritikovali. Trener Liona se poziva na statistiku i tvrdi da je samo pet ekipa boljih od njegovog tima trenutno u Evropi.

Izabrane vesti

Drugim rečima smatra da radi dobar posao sa ovim klubom.
"Koliko klubova u Evropi ima bolje rezultate od Liona? Ako na znate ja ću da vam kažem. Za sada, samo pet ekipa i to je to. Samo je pet ekipa boljih od nas kada se sva takmičenja uzmu u obzir: kup, Liga šampiona, prvenstvo... Tih pet su Mančester Siti, Juventus, Barselona, Porto i Bajern Minhen. Tih pet... Čelsi i Arsenal su lošiji od nas", kaže Ženesio.

Na pitanje novinara da li će trenirati Lion i sledeće sezone, Francuz je odgovorio:
"Hoću da budem drugi s Lionom ove sezone i to je jedino što trenutno želim."

Da li ima prostora za te ambicije pokazaće i sutrašnji duel sa Dižonom od 17 časova na Olimpik Parku. Ne bi mu valjalo da opet kiksne...

Foto: Reters


tagovi

Bruno Ženesio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara