""
""

Trener Partizana o Zvezdi i Pižonu: Uzdržao bih se...

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.07.15. | 22:29

„Startovali smo onako kako smo i očekivali“, rekao Zoran Milinković

Partizanov strateg Zoran Milinković nije krio zadovoljstvo posle uspešne prvenstvene premijere. Sjajna partija protiv Metalca nadovezala se na trijumf protiv gruzijskog šampiona. Učinak za mirne naredne dane u Humskoj
„Startovali smo onako kako smo želeli, odigrali u visokom ritmu prvo poluvreme, stvorili dosta šansi, postigli tri gola i kontrolisali meč. U drugom delu nam je nedostajalo svežine, ali smo se dogovorili da držimo loptu i trošimo vreme. Kao nagrada je stigao gol Saše Ilića“, rekao je Milinković

On je dodao da slično izdanje očekuje u Gruziji, a na novinarsko pitanje o tome kako gleda na podatak da će OFK Beograd duel protiv Crvene zvezde igrati bez trenera Vladimira Petrovića Pižona, Milinković je odgovorio sa samo sedam reči.
„Nemam komentar. Ovoga puta bih se uzdržao“, bilo je sve od Milinkovića.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Metalca Nenad Vanić rekao jeda ne može da bude zadovoljan rezultatom, ali da je u drugom poluvremenu njegova ekipa sačuvala obraz.
„Kad izgubite ovim rezultatom logično je da su utisci nepovoljni, međutim u pauzi smo se dogovorili da igramo za čast kluba i da ne dozvolimo katastrofu. Imali smo i prilike i nekoliko kontri, ali protiv Partizana ne smete da dozvolite Živkoviću i Iliću da ostaju sami“, rekao je Vanić.


tagovi

Zoran MilinkovićVladimir Petrović PižonSuperligaSrbijaFK PartizanNenad VanićMetalacEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara