"Nemanja Vranješ, košarkaš Sutjeske u akciji"
"Nemanja Vranješ, košarkaš Sutjeske u akciji"

Trener Sutjeske: Partizan je favorit, ima jaku spoljnu liniju

Vreme čitanja: 1min | pon. 12.10.15. | 12:19

“Na Beograđane gledam kao na jedan tim koji je beležio sjajne rezultate u Evropi. Sada imaju mlad sastav, koji će da raste kako bude odmicala liga”, smatra trener crnogorske ekipe

Nemanja Vranješ, košarkaš Sutjeske u akcijiKošarkaši nikšićke Sutjeske imaju korektan učinak posle četiri kola ABA lige, a trener Dušan Dubljević, pred duel sa Partizanom,  za Mozzart Sport kaže da je zadovoljan i prikazanim igrama svojih izabranika.
I pored kadrovskih problema koje smo imali korektno smo počeli i odigrali utakmice bez većih oscilacija“, ističe Dubljević i nastavlja. „Iznenadili smo Olimpiju, dobili Metalac u jednom jako napornom ritmu gde utakmice igramo na svaka dva dana. Mi smo ispunili cilj u prvom mini ciklusu i sad idemo dalje“.

Beogradski Partizan je vaš sledeći domaćin...
„Partizan ima imperativ pobede i na Beograđane gledam kao na jedan tim koji je beležio sjajne rezultate u Evropi. Sad imaju mlad sastav, koji će da raste kako bude odmicala liga, imaju potencijal, veliku rotaciju, najavljuju pojačanja...Respektujemo ih i dajemo im ulogu favorita“.

Izabrane vesti

Sutjeske nije bez šansi u duelu sa crno-belima.
Pritisak je na Partizanu koji mora da se vrati u pobednički ritam. Mi smo rasterećeni, ali nam problem predstavlja pozicija pleja, a moramo da zaustavimo spoljnu liniju domaćina gde su prilično jaki. Trudićemo se, dati maksimum i videćemo da li će to biti dovoljno“, kazao je na kraju Dušan Dubljević.

Utakmica Partizan-Sutjeska igra se u utorak od 21.00 sat, a Nikšićani su u putu za Beograd gde će u ponedeljak uveče održati trening.

Pratite MOZZART i na Vajberu

Piše: Đurđe Mečanin
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(Foto: Aba liga, Tajfun/Gasper Gobec)


tagovi

SrbijaFK PartizanNemanja VranješKK SutjeskaJadranska ligaEvropaCrna Gora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara