"Zoćeviću ne blede sećanja"
"Zoćeviću ne blede sećanja"

Trener Zmajeva zna da će Borčeva puška kad-tad da opali!

Vreme čitanja: 3min | pet. 24.11.17. | 13:16

Ilija Stolica se nada da Borac baš večeras neće pokazati sve što ume… Potpuno drugoj priču priziva Marko Zoćević u dresu Zebri

Zoćeviću ne blede sećanja

Zagrevanje za premijernu utakmicu 18. kola Superlige Srbije za Zebre sa Morave je već počelo! Dok sat broji sitno do utakmice Borca i Voždovca koja počinje u 17.00, u pripremnim radnjama na čas smo zasmetali Marku Zoćeviću, fudbaleru Borca.

Izabrane vesti

Podsetili smo ga na reči trenera Zmajeva, Ilije Stolice koji je na konferenciji pred utakmicu odao veliko poštovanje rivalu, naročito Igoru Spasiću rečima: “Čeka se samo trenutak da počnu da ostvaruju pobede na terenu. Voleo bih da to bude posle utakmice sa Voždovcem. Kolegu Spasića, takođe izuzetno cenim i poštujem“…

Napad na Zmajeve, za Borac je najbolja odbrana!

Te reči su zapravo bile uvertira za naš razgovor sa Markom Zoćevićem. Shodno njima, na šta on tipuje protiv u dva navrata po Čačane neugodnih Zmajeva.

“Tipujem na koncentraciju koja je u trećem kolu protiv iste ekipe izostala iako smo imali prednost od 0:1. Par nesmotrenih poteza i grešaka, tada nas je dovelo do rezultata 2:1. Danas taj luksuz sebi ne smemo da dozvolimo”, kaže Zoćević za Mozzart Sport, a mi postavljamo pitanje formacije tima shodno rivalu, odnosno solidnim ocenama koje Voždovac zaslužio u dosadašnjem toku prvenstva.

“Iskusni su Beograđani u odbrani, ali mlađani u napadu. Mi to znamo, a ja tvrdim da je Borac danas jedna iskustvom znatno potkovanija ekipa nego što je to bio slučaj na startu prvenstva. Usresređujemo se na taktičke varijate na koje smo primorani zbog kartona koje imaju Dupovac i Jovanović i idemo dalje… To je od nas tražio i trener, pa se nadamo da dobrom partijom možemo da obezbedimo solidnu, zapravo bodovima nagrađenu igru pred našim navijačima”, rekao je Marko Zoćević koji takođe gaji veliko sportsko poštovanje prema rivalu na čijoj klupi sedi iskusni Ilija Stolica.

Igor Spasić i Ilija Stolica

Vratimo se na čas Voždovcu, zapravo konferenciji šefa stručnog štaba Zmajeva koju prenosi klupski sajt. Šta o rivalu u kompletnoj izjavi kaže Ilija Stolica?

“ Što se tiče ekipe Borca, oni su zavredili naše poštovanje. Ne samo igrom koju pružaju, jer dobro znam koliko je teška i komplikovana bila utakmica ovde na „krovu“, pre tri meseca. Znamo da su kasnije počeli sa pripremama. Znam kakve su probleme imali u pripremnom periodu i znam da kako vreme bude odmicalo, oni će praviti sve bolje rezultate“, kaže šef stručnog štaba Voždovca.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 17:00 2702 SRB 1 Borac C. - Vozdovac ug 2-3 1,95

Na kraju, ostaje da vidimo kakvu nam fudbalsku poslasticu večeras u 17.00 spremaju Zebre i Zmajevi. Biće uzbudljivo, a svakako i dosta drugačije od onoga što je viđeno u Beogradu, jer teren sa veštačkom travom je jedna priča, a Borčeva nova trava potpuno, sa fudbalske strane druga priča.

Superliga

SUPERLIGA SRBIJE – 18. kolo

Petak:
17.00: (3,50) Borac Čačak (3,10) Voždovac (2,10)

Subota:

13.00: (3,80) OFK Bačka (3,25) Vojvodina (1,95)
13.00: (2,05) Mačva (3,05) Javor (3,80)
15.00: (2,20) Rad (3,20) Mladost Lučani (3,20)
15.00: (2,60) Radnik Surdulica (3,05) Napredak (2,70)
17.00: (1,40) Radnički Niš (4,10) Zemun (8,00)

Nedelja:

15.00: (7,75) Čukarički (4,50) Crvena zvezda (1,37)
17.00: (1,20) Partizan (6,00) Spartak Subotica (12,00)

* Kvote prikazane u rubrici podložne su promenama

Piše: Miloš Milić
(Foto: MN Press)


tagovi

bet analizaBorac ČačakIlija StolicaMarko Zoćevićsportsko klađenjeSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara