Trenutak istine za Nansi! Može li četvrti trener da mu pomogne?

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.04.18. | 15:23

Najneprijatnije iznenađenje u takmičenju večeras gostuje Lansu

Trenutak istine za novog, četvrtog stratega Nansija ove sezone, Didijea Toloa. Nekadašnji šef struke Siona imaće vatreno krštenje večeras na gostovanju svog tima Lansu, u okviru poslednjeg meča 32. kola Lige 2, koji takođe nije prebrinuo sve muke oko opstanka iako ima šest bodova više na kontu.

Tolo je prethodne nedelje na treninzima uvežbavao nove opcije, taktiku i posle svega ne želi da beži od imperativa zvanog pobeda.
"Ako uspemo da pobedimo Lans, onda ćemo zavisti od sebe samih. Zato se pripremamo da pobedimo, iako to možda mnogima deluje pretenciozno. Jednostavno, ako se plašimo da izađemo na Feliks Boler, onda treba da ostanemo kod kuće", izjavio je pred meč novi kormilar Nansija.

Izabrane vesti

Nansi je ubedljivo najneprijatnije iznenađenje u takmičenju, pošto je prošle sezone igrao Ligu 1 i očekivalo se da se ekspresno vrati u društvo najboljih. Ipak, stvari nisu legle na svoje mesto, nosioci igre su otišli, a novajlije nisu opravdale očekivanja.

Nansi je igrao 0-2 na pet prethodnih mečeva, Lans na sedam od proteklih osam okršaja, dok je i pet minulih međusobnih dvoboja završeno sa najviše dva gola. Dakle, jasno je šta večeras vredi odigrati.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 20:45 5111 FRA 2 Lens - Nancy ug 0-2 1,60
Ukupna kvota1,60

FRANCUSKA 2 - 32. KOLO

Ponedeljak
20.45: (2,10) Lans (3,05) Nansi (3,60)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara