""
""

Tri penala na potopljenoj Renato Dalari: Destro oteo dva boda „svojoj“ Romi i potpuno poludeo! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 21.11.15. | 20:08

Ravnopravna podela plena u gotovo nemogućim uslovima za igru - 2:2

Četiri gola na Renato Dalari, utakmica na ivici regularnosti zbog očajnog stanja terena i očajni sudija Đanluka Roki. Međutim, kada se sve sagleda na kraju potpuno ravnopravna podela plena u Bolonji, gde je Roma ostala bez dva vrlo važna boda u šampionskoj trci - 2:2 (1:0).

Izabrane vesti

Ipak, kada se sve sagleda krajnji rezultat je prilično realno stanje stvari na terenu. Bolonja je bila bolja u prvom poluvremenu, dok se Roma bolje snašla u nastavku meča, došla do preokreta iz dva jedanaesterca, ali je na kraju primila pogodak sa bele tačke. Taj pogodak bio je delo doskorašnjeg napadača Rome Matije Destra, koji je letos završio u Bolonji, a njegovoj radosti nije bilo kraja gotovo čitav minut, za šta ga je potpuno pogubljeni Roki častio žutim kartonom.

Roki je grešio tokom čitavog meča, koji je bukvalno od prvog minuta bio izvan njegove kontrole. Konstantno je donosio pogrešne odluke na račun obe ekipe, a jedino u čemu nije pogrešio bilo je dosuđivanje jedanaesteraca.

Bolonja je povela golom Adama Masine u 14. minutu i do primljenog gola u 52. minutu, kada je najstrožu kaznu izveo Pjanić, bila bolji rival, ali je Vučica u 71. minutu došla do preokreta golom Džeka, takođe sa bele tačke. Ipak, sreća sa „kreča“ osmehnula se i domaćinu. Torosidis je potpuno bespotrebno srušio Đakerinija, a onda je pogodak na postigao Matija Destro.

SERIJA A - 13. kolo:

Bolonja - Roma 2:2 (1:0)
/Masina 14, Destro 87pen - Pjanić 52pen, Džeko 71pen/

20.45 Juventus - Milan

Nedelja:
12.30 Verona – Napoli
15.00 Atalanta – Torino
15.00 Karpi – Kjevo
15.00 Fjorentina – Empoli
15.00 Đenova – Sasuolo
15.00 Lacio – Palermo
15.00 Udineze – Sampdorija
20.45 Inter - Frozinone

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARomaMiralem PjanićMatija DestroItalijaEvropaEdin DžekoBolonja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara