""
""

U Ciboni se nadaju borbi za pehar: Pritisak je na Zvezdi, hemija je odlična uprkos svemu!

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.04.14. | 15:54

Što se mene tiče, siguran sam da ćemo učiniti sve da pobedimo. Poslednja utakmica sa Zvezdom daje nam za pravo da tako nešto i tvrdimo. Tada smo vodili tokom 35 minuta, ali na kraju smo ostali bez gasa i izgubili", dodao je kapiten Marin Rozić

Pored Dejana Radonjića, koji je pred odlučujući okršaj u ABA ligi novinarima izneo svoja očekivanja, na konferenciji za medije reč su imali i trener Cibone, Slaven Rimac i kapiten Vukova Marin Rozić.
"Tokom cele sezone Zvezda je igrala prepoznatljivo - mnogo dobra odbrana, uz mnogo poena iz tranzicije. Zato mi imamo jedan veliki zadatak - da igrače Zvezde sprečimo da dođu do lakih poena. Činjenica da se cela jedna takmičarska godina bazira na jednoj utakmici nije dobro i može biti vrlo nezgodno. Posebno za Zvezdu, koja je tokom cele sezone bila najbolja. Smatram da bi to trebalo menjati i nadam se da će tako i biti. S obzirom na finansijsko stanje i domaćinstvo pritisak je na Beograđanima. Mi imamo svoju filozofiju i igru koju želimo da predstavimo. Nadam se da će biti hala biti puna i nadam se da će se pokazati da će i ovi susreti, recimo, visokog naboja proći u sportskoj atmosferi i da ćemo pokazati igru na nivou ovih prostora, koja je poznata po velikim košarkašima", rekao je Rimac

Prethodnih dana kroz hrvatsku javnost pronela se priča da je ekipa u određenom štrajku, pa je u pitanje bilo dovedeno učešće na predstojećem Fajnal foru.
"Znate kako, mi smo najviše okrenuti sami sebi. Želimo da izgledamo kao ekipa, da imamo dobru hemiju. Nadamo se da ćemo uspeti da odemo do finala i borimo se za trofej, jer bi nam to donelo mnogo veću šansu da Dario ostane. Nama su sportski motivi ispred finansijskih. Samo smo predstavnicima kluba stavili jasno do znanja da neke stvari nisu ispunjene onako kakav je bio dogovor. Ali u Beograd smo došli sa najvišim motivima, koji sigurno neće izostati", dodao je Rimac.

Izabrane vesti

Marin Rozić se nadovezao na reči svog učitelja i rekao da će ekipa učiniti sve kako bi pobedila Zvezdu.
"Dočekali smo početak Fajnal fora. Igramo protiv ekipe koja je pokazala najviše u ligaškom delu regionalne lige. Ona nas je dva puta pobedila do sada i najveći je favorit za osvajanje takmičenja. Ovih dana imali smo malo više vremena da se dobro pripremimo - napravili smo dobar skauting, dobro smo se pripremili za utakmicu i mislim da smo došli spremni. Što se mene tiče, siguran sam da ćemo učiniti sve da pobedimo. Poslednja utakmica sa Zvezdom daje nam za pravo da tako nešto i trvdimo. Tada smo vodili tokom 35 minuta, ali na kraju smo ostali bez gasa i izgubili", zaključio je Rozić.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaSlaven RimacMarin RozićJadranska ligafajnal-forEvropaCibona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara