""
""

Uključili se policija i BIA za meč u Humskoj

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.11.17. | 09:37

Bezbednost pre svega

Pred utakmicu Lige Evrope Partizan - Skenderbeg, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom (BIA), preduzima pojačane mere bezbednosti, saznaje Tanjug.

Prema tim informacijama, pred meč koji se u četvrtak igra u Beogradu, u toku su pojačane kontrole na pojedinim graničnim prelazima, ali i na drugim mestima, kako bi se sprečilo da neko namerno izazove incident koji može dovesti do prekida utakmice.

Izabrane vesti

MOZZART kvote 6503 --->>> Partizan - Skenderbeg 1 (1,55), X (3,90), 2 (6,50)

Posebna pažnja usmerena je na eventualno unošenje stvari poput drona, kojim je prošli put, 2014. godine, izazvan incident i prekid meča reprezentacije Srbija - Albanija.

Tada se iznad terena stadiona Partizana pojavio dron za koji je bila zakačena zastava na kojoj je mapa tzv. velike Albanije i zato pripadnici MUP-a i BIA na graničnim prelazima detaljnije kontrolišu sve za koje se sumnja da bi mogli da dođu u Beograd kako bi napravili incident na utakmici.

U prošlom kolui Lige Evrope, Partizan je u gostima u Elbasanu remizirao sa Skenderbegom u meču bez golova, a oba tima imaju po dva boda, posle tri utakmice u Grupi B Lige Evrope.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Liga EvropeFK PartizanpolicijaSkenderbegSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara