""
""

Umalo incident na konferenciji: Klipa pohvalio Veličkovića, igrači se uplašili ambijenta

Vreme čitanja: 2min | sre. 01.06.16. | 23:27

Vladan Mitrović tražio da se pojedinci udalje iz pres sale

Trener FMP-a Slobodan Klipa ocenio je da je večeras prevaga u korist Partizana bio Novica Veličković, kao i da su crno-beli skokom i dobrim šutem stigao do trijumfa i plasmana u finale.
Partizan je moćan tim. Igraju odlično u drugom delu sezone. Novica Veličković je bio prevaga večeras, on je rešio šutevima. Mislio sam da mi možemo trojkama do priključka, ali i kad smo to uspevali, Novica je pokazao zašto je dohvatio košarkaške visine. Naši mladi igrači pokazali karakter. Cela javnost mora da bude ponosna. Doći u situaciju da se predstavnik KLS bori za finale, to je veliki rezultat”, rekao je Klipa posle meča.

Izabrane vesti

On je dodao da je FMP odbranio čast KLS, uz opasku da ima i pozitivnih stvari u tom takmičenju.
“Ovo je dokaz da ima mladih igrača, da možemo da pravimo igrače za reprezentaciju i velika dela. Partizan je pobedio, dominirao u skoku. Imali smo problema sa šutem. Tu sam video našu šansu”, naveo je on.
Ušli smo mlako i isprepadano u utakmici. Za moje mlade momke to je skroz novo iskustvo", dodao je Klipa.

Krilni centar FMP-a Dragan Apić čestitao je crno-belima na prolasku u finale.
“Odlučio je naš nesiguran ulazak u meč. To je posledica naše mladosti, uplašili smo se ambijenta. U drugom smo to malo popravili, ali je Partizan zaslužemo prošao”, rekao je Apić.

Inače, svoj performans imao je i funkcioner FMP-a Vladan Mitrović koji je od portparola crno-belih Ivana Ivkovića zahtevao da iz sale izađu svi koji nemaju akreditacije. On je to učinio, ali je potom ušao i u verbalnu raspravu sa pojedincima u pres sali. Srećom, sve se završilo bez incidenta, mada je razmenjeno nekoliko psovki.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Slobodan KlipaFK PartizanJadranska ligaIvan IvkovićFMP ŽeleznikDragan Apić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara