""
""

KRAJ: Spartak – Crvena zvezda 2:3, Džoker Jović doneo bodove Beograđanima (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 03.10.15. | 15:45

Uz MOZZART Sport pratite sve detalje meča u Subotici

(KLAĐENJE UŽIVO)

95. minut: Završen je meč u Subotici! Crvena zvezda se mučila, ali je zabeležila važnu pobedu, inače devetu uzastopnu u Superligi.

Izabrane vesti

93. minut: Spartak je postigao gol u samom finišu, ali je on poništen zbog ofsajda.

89. minut: Golman Damir Kahriman je spasio Zvezdu! Sjajnu priliku imao je Farkaš koji je šutirao glavom sa tri metara, ali je čuvar mreže gostiju maestralno zaustavio taj udarac. Tri minuta nadoknade u Subotici.

80. minut: Luka Jović! Džoker Miodraga Grofa Božovića iskoristio je centaršut iz slobodnog udarca Luča Ibanjeza i glavom pogodio gol Spartaka za vođstvo crveno-belih - 2:3.

60. minut: Zvezda se izgleda oporavila od šokantnog izjednačenja domaćina. Lopta je sada uglavnom na polovini Spartaka, ali i dalje bez konkretnog šuta na gol Mirkovića u nastavku.

48. minut: Izjednačenje u Subotici! Milan Makarić je pogodio za 2:2. Marko Petković je pogrešio, izgubio loptu na svojoj polovini, ona je došla do Makarića, defanzivac crveno-belih Ibanjez se okliznuo, a nekadašnji fudbaler Vojvodine levicom je prelepo pogodio sam ugao Kahrimanovog gola.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

45.minut: vodi Crvena zvezda na poluvremenu. Igrao se peti minut sudijske nadoknade. Ugo Vijeira je isporovocirao kiks Antonića. Porutgalc je praktično sve odradio, kao na tacni poslužio Kataija koji je postigao sedmi gol u sezoni!

37.minut: Lukavo je gađao Aleksandar Katai. Lopta je završila na prečki. Potom je Katai pokušao i iz slobodnog udarca, ali ovog puta je bio neprecizan.

31.minut: Izjednačila je Crvena zvezda. Dugo je trajala akciju gostiju. Na kraju je centrirao Plavšić, a Marko Grujić na drugoj stativi je sačekao loptu i poluvolejom pocepao mrežu Mirkovića. Drugi gol mladog veziste u sezoni.

25.minut: Zvezda je imala samo jednu solidnu šansu, ali je ispred Srnića intervenisao Farkaš. Prvi golman Spartaka Budimir Janošević će zbog povrede napustiti igru. U igru će Nikola Mirković.

6.minut: Vodi Spartak. Strelac je Nemanja Milić. Očajno je reagovala kompletna postava crveno-belih. Milić je vukao loptu nekih 30 metara, ušao u šesnaesterac, i zatim pogodio dalji ugao Damira Kahrimana.

UTAKMICA JE POČELA

Burnu predigru imao je duel u Subotici. Prošlonedeljni meč Spartaka i OFK Beograda podigao je mnogo prašine. Trener crveno—belih Miodrag Božović istakao je da očekuje žestok otpor Golubova koji su protiv Romantičara sačuvali najbolje igrače za današnji megdan. Nijedan igrač koji je dobio poverenje Stevana Mojsilovića nije počeo meč protiv OFK Beograda.

Trener Crvene zvezde odlučio je da štoperski tandem čine Luković i Pavićević, dok je Vukašin Jovanović ostao na klupi za rezerve. U postavu se vratio i Slavoljub Srnić.

SPARTAK: Janošević (od 26. Mirković) – Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević – Jočić, Tumbasević, Ilić, Torbica, Makarić – Milić.

CRVENA ZVEZDA: Kahirman – Petković, Pavićević, Luković, Ibanjez – Donald, Grujić – Katai, Plavšić, Srnić – Vijeira.


tagovi

SuperligaStevan MojsilovićSrbijaMiodrag BožovićEvropaFK Crvena zvezdaAleksandar Luković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara