"Andre Širle"
"Andre Širle"

Uzmite svetskog šampiona, častimo i pola plate

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.18. | 19:40

Andrea Širlea nude po Engleskoj

Andre ŠirleSurov je taj svet fudbala. Jednog dana si svetski šampion, sledećeg moneta za potkusurivanje. Andre Širle, ne tako davno jedno od najubojitijih krila Evrope, dočekao ga je da ga Borusija po Engleskoj nudi kao da je na pijaci.

Ali nema tu emocija. Širle godišnje prima između 5.000.000 i 6.000.000 evra, a ne opravda ni deo toga. Ove sezone samo 337 minuta u Bundesligi. Jasno je da je rastanak neminovan.

Izabrane vesti

Svesni su u Dortmundu da trenutno ne mogu da izvuku ni dobar deo od 30.000.000 evra uloženih u 27-godišnjeg fudbalera, člana šampionske generacije Čelsija pod Žozeom Murinjom, asistenta za pogodak Marija Gecea u finalu Mundijala 2014. godine.

Zato je sada Borusija spremna da ga pusti na šestomesečnu pozajmicu. Čak je voljna i da mu plaća pola plate. Verovatno želi da nekoga zainteresuje dovoljno da joj na leto bar vrati veći deo uloženog. Englezi imaju te pare. Dejli Mejl navodi da su Njukasl i Stouk progutali mamac.

Ugovor sa Borusijom ističe mu 2021. godine. Moraju u Dortmundu nešto da smisle. Ovo nije loša ideja. Malo izgubiš odmah, možda mnogo dobiješ posle. Na Vestfalenu cenu će mu samo padati ako ne igra.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andre ŠirleBorusija DortmundEngleskaEvropaNemackaPremijer ligaStouk

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara