"Arsen Venger"
"Arsen Venger"

Venger otvoren kao retko kad: Aleksis DA! Mhitarjan DA! Obamejan MOŽDA! Malkom NE!

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.01.18. | 10:32

Obamejan možda…

Arsen VengerNije to baš praksa Arsena Vengera. Obično on ne voli da istupa u javnosti dok se transferi ne ozvaniče. Ali izgleda se i njemu smučila cela saga oko Aleksisa Sančeza, pa je danas u klupskoj prostorijama Arsenala iskusni šef struke sa novinarima razmatrao zbivanja u januarskom prelaznom roku. I suštinski potvrdio: Aleksis Sančez ide u Mančester junajted!
"Svi vi mediji ste već dosta o tome objavili, tako da nemam šta mnogo da dodam. Može da se desi, mada može i da se ne desi. Ako se ne desi igraće za nas u subotu. Radim u ovom poslu već 30 godina i znam da sve može da pukne u poslednjem minutu. Te stvari nisu zagarantovane. Ali da ide u tom smeru - ide i verovatno će se desiti", odgovorio je Venger.

Pitanje se samo postavljalo: znači li to da Henrh Mhitarjan ide u suprotnom smeru u Arsenal.
"Postoji ta mogućnost, jer mi se on dopada kao igrač. Mnogo puta smo igrali protiv njega još dok je bio u Dortmundu. Uvek mi se dopadao".

Izabrane vesti

Javnost je, doduše, zabrinuta zbog uvek iritantnog menadžera Mina Rajole, koji em što za svog klijenta traži značajno povećanje nedeljne plate od 150.000 funti - neki čak kažu i njeno dupliranje na 300.000, ali u to baš i ne verujemo - em za sebe još 5.000.000 kao proviziju?
"Plata neće biti problem", miran je Venger.

zbogom

Mhitarjan dakle verovatno dolazi u zamenu za Sančeza, ali šta je sa preostalim asovima koji su se poslednjih dana dovodili u vezu sa Tobdžijama? Pre svih šta je sa Pjer Emerikom Obamejanom?
"Nemam šta da kažem o tome. Te stvari je brže držati u tajnosti i ne komentarisati ih dok nije gotovo", rekao je Venger što su ostrvski mediji jasno protumačili kao signal da će Arsenal zaista pokušati da iz Dortmunda dovede brzonogog napadača.

Doduše, ostrvski mediji nisu baš sasvim poverovali Vengeru ni kada je rekao da Malkom, prva zvezda Bordoa, neće doći na Emirejts, bar ne ovog januara.
"Ne. Ne mislim da smo blizu toga".

Gotovo isti komentar i na pomen imena Džonija Evansa. Venger je takođe kategorički demantovao da će Mesut Ozil otići ovog januara, te ogolio i želju kluba da zadrži Džeka Vilšera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Aleksis SančezArsen VengerArsenalEngleskaEvropaHenrih MhitarjanPjer Emerik ObamejanPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara