"Rob Holding"
"Rob Holding"

Vengerova nova opklada: Trećeligaški štoper od 2.000.000 (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.07.16. | 23:47

Nije previše visok, nije ni iskusan, ali zna lopte, gde da se postavi, kad da ukliza…

Rob HoldingArsen Venger nikada nije strepeo od toga da zabaci udicu u nepoznato. Više puta nego bilo ko drugi je pogodio. Istina, mnogo više puta je promašio, ali kad u klubu kakav je Arsenal spiskaš 2.000.000 za igrača niko ti to neće uzeti za zlo. Samo da makar svaki peti bude pogodak. A sudeći prema informacijama sa Ostrva ovaj put se francuski trener opkladio na Roba Holdinga.

Verujemo da su samo retki čuli, ali Holding nije sasvim nepoznat u Engleskoj, iako je član Boltona, koji će se sledeće sezone takmičiti. Ali je i član U21 selekcije Engleske. Visok je 182 centimetara, ali je jak na lopti, kažu da ima dobru anticipaciju, odličan tajming… I sve ono drugo što prosto ne može da se vidi na osnovu internet isečaka.

Izabrane vesti

Međutim, lokalni mediji u Boltonu, a u Engleskoj i dalje vlada lokal-patriotizam, pa su baš takvi listovi najpouzdaniji izvor informacija za uslovno rečeno manje klubove, tvrde da je Holding uspeo da privuče pažnju Arsenalovih skauta. Kontakti su uspostavljeni još u maju, prva ponuda je odbijena, ali druga nije, pa je 20-godišnji fudbaler već prošao lekarske preglede u Londonu, te je ostalo samo da utanači detalje oko plate, a to svakako neće biti prepreka zaključenju posla.

Inače, glassine kažu da Bolton kao novi trećeligaš jednostavno nije mogao da se širi i traži previše. Obeštećenje iznosi svega 2.000.000 funti. I bogate premijer naravno, ako Holding zaista uspe na velikoj sceni.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rob HoldingPremijer ligaEvropaEngleskaČempionšipArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara