""
""

Verni vojnik Lučo hteo da pomogne Marselju, trener odbio bez razmišljanja!

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.07.16. | 18:45

Frank Pasi je odbio i da uzme Žeremija Meneza iz Milana, ali tu bi možda i mogao da se vidi preokret...

Prolazi Olimpik iz Marselja kroz teške dane i egzodus igrača koji bi ozbiljno mogao da ugrozi opstanak nekadašnjeg evropskog šampiona u francuskoj eliti. Prošla sezona bila je prilično turbulentna, a posle odlaska Batšuajia, Alesandrinija, Nkudua i gotovo celog pogona fudbalera koji su bili pokretačka snaga tima ni ova zasad ne obećava nešto bolji rasplet. Jer, Marselj još ne uspeva da pokrije sve odlaske, a trener Frank Pasi ne želi da prihvati pomoć onih koji su u klubu bili u poslednjim blistavim trenucima.

Izabrane vesti

ISPRATITE DEŠAVANJA SA FUDBALSKE PIJACE

Kako piše L'Ekip, Pasi je nedavno dobio poziv Luča Gonzalesa, koji je izrazio želju da se vrati na Velodrom i svojim iskustvom pomogne ekipi da stane na stabilne noge. Nije prekaljeni Argentinac tražio veliki novac, već skroman, jednogodišnji ugovor, uprkos tome što ima potpisanu saradnju sa River Platom u kojoj je od prošle godine. Međutim, Pasi je kategorički odbio velikodušnu ponudu. I to samo iz jednog razloga – jer Gonzales ima 35 godina.

Mada je jedan od direktora Marselja Igor Levan bio oduševljen ovom idejom, Pasi je samo odmahnuo rukom i odbacio svaku mogućnost da do ponovne saradnje dođe.

Lučo Gonzales je dres Marselja nosio od 2009. do 2012. godine i bio deo zlatne generacije koja je uzela poslednju klupsku titulu 2010. godine, potom i tri vezana Liga kupa (2009-2011), ali i dva Superkupa Francuske (2010. i 2011. godine).

L'Ekip piše i da je Pasi odbio i predlog Milana da uzme Žeremija Meneza, međutim u ovoj priči mogao bi da se dogodi preokret. Jer, radi se o igraču koji i dalje može dosta toga da pruži, iako nije blistao u Milanu. Odnosno, tek na momente je imao poneki bljesak.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žeremi MenezMarseljLučo GonzalesLiga 1letnji prelazni rok 2016Frank PasiFrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara