"Pelisije doneo pobedu Kjevu"
"Pelisije doneo pobedu Kjevu"

Verni vojnik Pelisije opet koban po Čezenu: Magarci ukrali pobedu iz Emilije i odleteli ka mirnim vodama! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.04.15. | 14:36

Prekaljeni napadač Letećih magaraca tri od svoja četiri pogotka ove sezone u Seriji A postigao je upravo protiv Čezene, a ovaj bi i definitivno mogao da bude presudan za opstanak – 1:0

Pelisije doneo pobedu Kjevu

Jedan gol, jedan trzaj glavom pravi razliku između davljenika i onog koji je na sigurnom! Kjevo je došlio i do treće pobede u četiri utakmice u Seriji A, a žrtva u ovom 30. kolu bila je Čezena koja je kapitulirala u samom finišu na svom terenu – 1:0. Iskusni Serđo Pelisije ove sezone pogodio je samo četiri puta, a čak u tri navrata stradala je Čezena koja ove sezone po drugi put gubi bod iz meča sa Kjevom u samoj zavrnici utakmice.

Izabrane vesti

Kjevo jeste stigao u srce Apenina kao blagi favorit, pre svega zbog odličnih igara poslednjih nedelja, ali je za Čezenu ovaj meč nosio daleko veći značaj. Možda i zbog toga, na odluku smo čekali skoro čitav meč, a onda se skoro niotkuda pojavio Serđo Pelisije! Čovek koji već čitavu deceniju igra za parmu kao da se pretplatio na golove protiv Čezene – tri od četiri ovosezonska dao je baš njoj. Kao i u jesenjem delu sezone kada je 36 – godišnji napadač Letećih magaraca postigao oba pogotka u trijumfu, i sada je onaj odlučujući pao u samom finišu. Posle odličnog centaršuta Nikolasa Freja, prekaljeni centarfor naleteo je na loptu uz pravovremen trzaj glavom i golman Leali ostao je nemoćan – 1:0.

Ispostavilo se da je to sve što smo videli od golova, a gostima je to bilo i više nego dovoljno. Oni su sada uplovili u mirne vode i sa 35 bodova drže 13. mesto. S druge strane, Čezena jedva drži glavu iznad vode, jer je ostala sa 22 boda prva ispod crte sa četiri manje od Atalante.

SERIJA A - 30. KOLO:

Đenova - Kaljari 2:0 (0:0)
/Nijang 52, Falke 58/

Parma - Juventus 1:0 (0:0)
/Mauri 60/

Verona - Inter 0:3 (0:1)
/Ikardi 11, Palasio 48, Moras 90+2ag/

Nedelja:

Ćezena – Kjevo 0:1 (0:0)
/Pelisije 83/

15.00 Lacio - Empoli

15.00 Napoli - Fjorentina

15.00 Udineze - Palermo

15.00 Torino - Roma

15.00 Atalanta - Sasuolo

20.45 Milan – Sampdorija

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija ASerđo PelisijeKjevoItalijaEvropaĆezena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara