""
""

Vest Hemove muke sa napadačima, šta će biti Ćićarito?

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.01.18. | 17:30

Arnautović pauzira tri nedelja, Lansini jedan, a Kerol tri meseca

Nema mira u Vest Hemu. Taman kada je ekipa uhvatila neki takmičarski ritam i ušla u seriju pristojnih rezultata, Čekićari su upali u problem sa povredama. I to da stvar bude gora, ostali su bez napadača. Britanski Skaj javio je da trener Dejvid Mojes ne može da računa na Endija Kerola, Manuela Lansinija i Marka Arnautovića.

Izabrane vesti

Naravno, tu je i Havijer Ćićarito, međutim, on je na transfer listi i turski Bešiktaš je pokazao ozbiljnu nameru da ga dovede. Ostaje da se vidi da li novonastala situacija u klubu iz istočnog Londona može da promeni i sudbinu meksičkog fudbalera i zadrži ga među Čekićarima do kraja sezone.

Kerol, koji je do skoro bio na spisku želja Čelsija u zimskom prelaznom roku, ide na operaciju slomljenog stopala i moraće da pauzira tri meseca.

Lansinija neće biti na terenu najmanje mesec dana, a on je hramljući napustio teren na poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Bornmuta prošle subote.

Samo za nijansu bolje prošao je Arnautović koji se takođe povredio protiv Bornmuta i njemu predstoji pauza od tri nedelje.

U dosadašnjem toku sezone Arnautović je postigao šest golova za Vest Hem, Lansini je tri puta zatresao protivničku mrežu, dok je Endi Kerol postigao dva pogotka.

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMarko ArnautovićManuel LansiniHavijer Ćićarito ErnandezEndi Kerol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara