Vigan leči rane u Volsolu

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.03.18. | 10:28

Domaćin nedavno ostao bez trenera koji je u klubu bio 15 godina

Vigan je napravio priličan uspeh plasmanom u četvrtfinale FA kupa u kojem je bio jedina ekipa van Premijer lige. Gostujući fudbaleri sigurno će biti malo umorni i još više emotivno ispražnjeni od utakmice sa Sautemptonom na svom terenu koju su (manje-više očekivano) izgubili sa 2:0, ali to ne bi trebalo da ih omete da savladaju Volsol u zaostalom meču 38. kola engleske treće lige.

Učinilo nam se u jednom trenutku da je ekipa Pola Kuka svu pažnju preusmerila na najstarije klupsko takmičenje u Engleskoj jer je između trijumfa nad Vest Hemom i Mančester Sitijem vezala prvenstvene poraze od Sautenda i Blekpula, timova koji se nalaze u sredini tabele Lige 1. Međutim, eliminacija Građana dala je novi elan plavo-belima, čiji navijači trenutno mogu da budu veoma zadovoljni.

Izabrane vesti

To nikako ne može da se kaže za pristalice Volsola. Domaći su u minulih pet kola slavili samo na gostovanju Sautendu, što je 12. marta dovelo do razlaza sa menadžerom Džonom Vitnijem koji je u klubu bio 15 godina (počeo je kao fizioterapeut). Ovo će biti prva utakmica Sedlara pod vođstvom Dina Kitsa, doskorašnjeg prvog trenera petoligaša Reksama.

Momci iz Volsola umeju da postignu dosta golova, ali i da ih prime, što najavljuje efikasan duel. Mi vam preporučujemo 3+, međutim, i kombinacija GG3

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 20:45 2132 ENG 3 Walsall - Wigan ki 2 1,70
Ukupna kvota1,70

+ je sasvim realna, iako tradicija njihovih međusobnih okršaja baš i ne ide u prilog ovom našem savetu. Na poslednjih šest mečeva Lige jedan odigranih na Beskot stadionu samo jednom nije došlo 3+. Naravno, u trijumf gostiju koji se bore za direktan plasman u Čempionšip uopšte ne sumnjamo.

ENGLESKA 3 - 38. KOLO (ZAOSTALA UTAKMICA)

Sreda
20.45: (4,90) Volsol (3,50) Vigan (1,70)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Volsolsportsko klađenjeEngleska 3

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara