"Stiv Darsis"
"Stiv Darsis"

Vimbldon koban po tenisere: Darsis, Izner, Čilić i Azarenka odustali zbog povreda!

Vreme čitanja: 1min | sre. 26.06.13. | 15:40

Najveći heroj prvog kola Vimbldona, koji je rasturio Rafu Nadala, zbog ozlede ramena odlučio je da prekine učešće na travnatom Gren slemu

Stiv DarsisBelgijski teniser Stiv Darsis, koji je napravio najveće iznenađenje na Vimbldonu eliminisavši Rafaela Nadala, odustao je od daljeg takmičenja zbog povrede ramena.

Darsis je u drugom kolu trebalo da igra sa Poljakom Lukašom Kubotom.

Izabrane vesti

Darsis, koji zauzima 135. mesto na ATP listi, iznenadio je u ponedeljak na startu Vimbldona nekadašnjeg prvog tenisera sveta Nadala.

Džon IznerSlična situacija je i sa američkim teniserom Džonom Iznerom, koji je 2010. odigrao najduži duel u istoriji Vimbldona, pošto je predao meč drugog kola posle svega dva gema, zbog povrede kolena.

Izner je morao da odustane u meču protiv Francuza Adrijana Manarina kod rezultata 1:1 u prvom setu, kada se povredio prilikom servisa.

Izner je na Vimbldonu 2010. pobedio Nikolasa Maua posle 11 sati i pet minuta meča koji je trajao tri dana, a poslednji set je završen rezultatom 70:68.

Hrvatski teniser Marin Čilić takođe je odustao od učescća na Vimbldonu zbog povrede levog kolena.

Čilić je bez borbe predao meč drugog kola Francuzu Keniju de Šeperu.

Viktorija AzarenkaIsto tako, pobednica Australijan Opena, Beloruskinja Viktorija Azarenka odustala je od daljeg učešća na Vimbldonu, zbog povrede kolena koju je zadobila pre dva dana.

Ona je bez borbe predala meč Italijanki Flaviji Peneti.

Druga teniserka sveta povredila se tokom meča prvog kola sa Marijom Žoao Keler i iako je uspela da završi taj duel, ona je odlučila da nije spremna za nastavak turnira.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Džon IznerEngleskaEvropaStiv DarsisViktorija AzarenkaVimbldon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara