"Vilson"
"Vilson"

Vilson rekorder Partizana, “ukrali” mu jedan poen!

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.03.16. | 14:44

Nijedan stranac nije dao više koševa na jednom meču od Džamara - 42

VilsonSa 42 postignuta poena u meču 26. kola ABA lige protiv Olimpije u Ljubljani, plejmejker crno-belih  Džamar Vilson je prestigao rezultat Frederika Hausa i postao najefikasniji strani igrač na jednom meču u istoriji KK Partizan, stoji na zvaničnom sajtu kluba.

Utakmica Union Olimpija – Partizan, osim četiri produžetka donela je još jedan rekord. Plejmejker Partizana i reprezentativac Finske, Džamar Vilson, postao je strani košarkaš sa najviše postignutih poena na jednom meču u istoriji Partizana.

Izabrane vesti

Lekcija zvana Džamar Vilson

Nakon 60 minuta igre, Vilson je zabeležio 42 poena i na taj način prestigao Frederika Hausa koji je 2003. godine postigao 41. Prvobitno, u javnost je izašao podatak da je Vilson postigao 41 poen i tako izjednačio klupski rekord. Međutim, nakon gledanja snimka sa utakmice i zvanične ekspertize meča, utvrđeno je da je Džamar Vilson u Ljubljani postigao 42 poena, a Kevin Džouns 31.
Lep je osećaj kada ostvarite rezultat koji će se pamtiti. Ipak, uvek bih rado menjao svoj učinak za pobedu svoje ekipe“,  izjavio je povodom ostvarenog rekorda plejmejker crno-belih u nedavnom razgovoru za MOZZART Sport.

 (FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaFK PartizanJadranska ligaDžamar Vilson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara