""
""

VLADIMIR CVETKOVIĆ: Zeko, da nam nije NATO doneo titulu prvaka Evrope?

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.04.13. | 14:14

Izjave Žarka Zečevića da je Partizan pre Zvezde trebalo da postane prvak Evrope prokomentarisao i Dragan Džajić: Znam samo kad su mnogi čelnici komšija dolazili kod mene i Cveleta kako bi na delu videli kako funkcioniše veliki klub. Zašto do kraja nisu naučili lekciju, nismo mi krivi", poručio predsednik crveno-belih

 

Izabrane vesti

Nekadašnji generalni sekretar Crvene zvezde i jedan od tvoraca generacije koja je osvojila titulu šampiona Evrope 1991. godine do suza se smejao kada je čuo šta je Žarko Zečević, njegov kolega iz Partizana, izjavio vezano za odnos snaga u srpskom, odnosno evropskom fudbalu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina.

Da podsetimo, Zečević je rekao da su crno-beli po kvalitetu trebalo pre da dođu do evropske krune, ali je to za rukom ipak pošlo Zvezdi, zbog raznoraznih lobija.

U izjavi za Kurir popularni Cvele poručio je da se skoro nije tako slatko nasmejao...

"Ha, ha, ha! Niko me odavno nije ovako dobro nasmejao. Izvinite, molim vas. Smejaću se ceo dan", bila je prva reakcija Vladimira Cvetkovića.

"Lobiji gurali Zvezdu da postane prvak Evrope?! A država se u to vreme raspadala! Sećate se, kada smo postajali šampioni Evrope, uveliko je trajao rat između Hrvata i Srba, dok se Slovenija praktično već otcepila. Možda je NATO lobirao za Crvenu zvezdu. Veoma sam dobar sa Zekom! Mislim da se on samo šalio kada je to pričao. Ha, ha, ha. Mnogo je kvalitetan dečko da bi nešto tako neozbiljno izjavio", poručio je na kraju Cvetković.

Njegov kolega iz najsjajnijeg perioda Zvezde Dragan Džajić, tadašnji direktor, prokomentarisao i Zečevićeve navode da su Savićević, Pančev i Mihajlović baš zahvaljujući tim lobijima završili na Marakani umesto u Humskoj...

"Gluposti! Neka kažu šta misle, nemam ništa protiv. Ali neka se i dalje preračunavaju gde su u odnosu na nas. Išli su u Inter da traže savete, a onda su im u Milanu rekli da odu do komšiluka. Pa, donedavno su javno pričali da su učili od nas u svakom pogledu. Znam kad su mnogi čelnici Partizana dolazili kod mene i Cveleta kako bi na delu videli kako funkcioniše veliki klub. Zašto do kraja nisu naučili lekciju, nismo mi krivi", istakao je Džajić.

(foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaSuperligaVladimir Cvetković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara