""
""

Volkov protiv Mažića - drugi deo: Što ulaziš u frku kad si slabiji

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.04.15. | 09:48

Protiv levog beka Partizana podneta prijava zbog izjava posle 148. večitog derbija, moguća novčana kazna ili suspenzija

Biće kažnjeni i Crvena zvezda i Partizan, a sankcija čeka i Vladimira Volkova. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije u četvrtak će „odrezati“ kazne večitim rivalima zbog incidenata na 148. derbiju, a kako pišu Večernje novosti, „na tapetu“ će se naći i levi bek crno-belih. Razlog: izjave koje je po završetku utakmice uputio na račun Milorada Mažića u kojima je komentarisao učinak najboljeg srpskog sudije.

Podsetimo, Volkov je posle meča završenog bez golova novinarima rekao: „Ako je prepotentnom i narcisoidnom Miloradu Mažiću ispod nivoa i časti da sudi naše prventvo, neka onda ide i sudi Ligu šampiona.“
Delegat meča, komesari za bezbednost i ostali zvaničnici su rekli svoje. Mi smo podneli tri prijave posle ovog derbija. One se odnose na Crvenu zvezdu, Partizan i fudbalera Partizana Vladimira Volkova, koji je vređao i omalovažavao glavnog arbitra Milorada Mažića“, pojasnio je za Novosti Vladimir Bulatović, direktor Superlige.

Izabrane vesti

Volkovu, međutim, očigledno nije bilo dovoljno upozorenje da bi mogao da bude kažnjen novčano ili zabranom igranja na jednoj ili više utakmica. Naime, reprezentativac Crne Gore je u utorak veče na društvenim mrežama postavio fotografiju sa derbija na kojoj se vidi bliski susret sa Mažićem. Uz poruku:
Što ulaziš u frku kad si slabiji.

(FOTO: Instagram)


tagovi

Vladimir VolkovVladimir BulatovićSuperligaSrbijaFK PartizanMilorad MažićDisciplinska komisija FSS148. večiti derbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara