""
""

Voždovac doveo beka iz Sarajeva, a dogovorio i novog špica

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.01.16. | 16:24

Burno je ovih dana u Zaplanjskoj ulici

I leva strana - popunjena. Posle povratka Vladimira Jašića iz Kanade, Voždovac se obezbedio i na suprotnom kraju defanzivne linije. Četiri dana posle desnog, Zmajevi su angažovali još jednog levog beka. U pitanju je 29-godišnji Bojan Puzigaća, koji je stigao iz Sarajeva, gde je za poslednje tri sezone odigrao 70 utakmica i postigao 18. golova.

Puzigaća, koji je u karijeri igrao za banjalučki Borac, Čelik iz Zenice i poljsku Krakoviju, treće je pojačanje kluba sa Dušanovca u zimskom prelaznom roku, posle pomenutog Jašića i 18-godišnjeg golmana Nemanje Jevrića (Mladost, Lučani).
Izuzetno smo zadovoljni poslom, jer sad pored odličnog Miloša Radivojevića imamo na mestu levog beka još jednog veoma kvalitetnog igrača. Ostalo je da dovedemo špica i za nas je prelazni rok 99 odsto završen. Napadača smo dogovorili, samo nas još formalnosti dele do potpisa“, zadovoljan je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić.

Izabrane vesti

Izabranici trenera Bratislava Živkovića će 28. januara otputovati u Antaliju, gde će obaviti centralnu fazu zimskih priprema.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016fk voždovacSuperligaSrbijaGoran GrkinićBojan Puzigaća

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara