"Predrag Sikimić"
"Predrag Sikimić"

Voždovac traži obeštećenje za Sikimića: Zvezda je na potezu, uslovi su minimalni...

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.08.15. | 09:33

Sportski direktor crveno-belih Blažo Raosavljević potvrdio da postoje šanse za povratak Slavoljuba Srnića na Marakanu

Predrag SikimićJoš sedam dana ostalo je do kraja prelaznog roka, isto toliko vremena imaju i čelnici Crvene zvezde da dovedu pojačanja, ali ne ide sve onako kako na Marakani priželjkuju. Bar ne u slučaju Predraga Sikimića, koji je velika želja trenera Miodraga Božovića, sa kojim je sarađivao još u ruskom Amkaru.

Napadač Voždovca pristao je da se preseli u Ljutice Bogdana i njegovi uslovi saradnje nisu sporni, ali za sada crveno-beli i rukovodioci Zmajeva nisu našli zajednički jezik sa predstavnicima Zvezde. S obzirom da je igrač pod ugovorom, zahtevaju novac na ime obeštećenja.
Želimo da izađemo u susret, ali imamo svoje minimalne uslove. Po tom pitanju, na potezu je Zvezda“, predočio je sportski direktor Voždovca Goran Grkinić u izjavi za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Drugi fudbaler koga Crvena zvezda pokušava da dovede do kraja prelaznog roka (završava se 31. avgusta) je Slavoljub Srnić iz Čukaričkog, za koga, takođe, mora da se plati obeštećenje.
Postoje šanse da se Srnić vrati u Zvezdu, a mi sve činimo da dobijemo još jedno pojačanje na kome insistira trener Božović“, pojasvnio je Blažo Raosavljević, sportski direktor Crvene zvezde za Večernje novosti.

(FOTO: Star sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaSlavoljub Srnićprelazni rok 2015Predrag SikimićGoran GrkinićFK Crvena zvezdaBlažo Raosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara