Vreme je za Orlandića

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.05.18. | 16:22

Ksinjang bi sutra ujutro mogao do prve pobede u sezoni u kineskoj Drugoj ligi, jer mu u goste stiže Šangaj Šenksin posle dugog leta

Drugoligaški rang u Kini poznat je po retkim, vrlo retkim pobedama gostiju. Izuzetak nije ni ova sezona, u kojoj je raspored prilično neujednačen, pa su pojedini timovi u dosadašnjih devet rundi odigrali i do sedam mečeva na strani. Otuda, ne dajte da vas zavara prilično tanak utisak koji je ostavio Ksinjang Snoulepoard.

Ovaj tim, inače najistočnije stacioniran, i koji je konstantno prinuđen da putuje više od ostalih na gostovanja, odigrao je čak šest duela u gostima i osvojio dva boda. Pritom, nije dao nijedan gol van svog stadiona, a primio ih je devet. Nešto drugačija slika je kada Snežni leopardi igraju u svom domu. Još su bez pobede, sa dva remija, ali iz tri meča. Trenutna forma Ksinjanga nagoveštava da dolazi bolje vreme, jer je posle četiri vezana neuspeha igrao nerešeno u protekla dva meča. Sveukupno, Leopardi su jedini tim u ligi koji je još bez slavlja ove sezone, pa je sutra ujutro dobra prilika za ekipu čiji napad predvodi Petar Orlandić, nekadašnji špic Crvene zvezde. Crnogorac je još bez gola na pet mečeva, i možda baš sutra probije led protiv Šangaj Šenksina, koji je prevalio ozbiljan put da bi došao na megdan.

Izabrane vesti

Udaljenost između dva grada je 3.270 kilometara, dakle, nimalo naivan let. Šenksin je, potpuno suprotno domaćinu, odigrao samo tri meča na strani, i zabeležio po pobedu, remi i poraz. Spadaju u red timova sa najvećim brojem golova na utakmicama, u proseku 3,11. Mi verujemo da će Šangaj biti poražen i na drugom vezanom gostovanju, posle Dalijana. Vreme je za Ksinjang.

KINA 2 - 10. KOLO

Sreda
09.00: (3,45) Ksinjang Snouleopard (3,45) Šangaj Šenksin (2,00)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

sportsko klađenjeKina 2Petar Orlandić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara