"Milan Biševac"
"Milan Biševac"

Vreme za rastanak? Žan Mišel Ola osuo drvlje i kamenje po Biševcu

Vreme čitanja: 2min | ned. 29.11.15. | 20:35

Javnost traži odgovornost trenera Furnijea, predsednik prst krivice upire u igrače. Pre svih u srpskog štopera i Klaudija Bovua

Milan BiševacČetiri poraza u poslednjih pet mečeva. U Lionu su očekivali mnogo više posle neočekivano dobrih igara mladog tima Olimpika u prošloj sezoni. Umesto napretka ekipa Ibera Furnijea napravila je korak nazad. Javnost traži odgovornost šefa struke, ali prvi čovek Liona Žan Mišel Ola krivicu prebacuje na igrače.
"Svi nosimo deo odgovornosti, ali za mene nije trener problem. Glavni krivci za loše rezultate su među igračima. Nedostatak samopozdanja je očigledan", počeo je Ola u intervjuu za Le Progres i potom direktno imenovao one kojima nije zadovoljan.

Među njima i srpski internacionalac Milan Biševac.
"Odgovornost je na igračima. Kao da su izgubili sposobnost da se bore, da odgovore. Ne znam da li su uopšte svesni da im cena pada kada igraju loše? Milan Biševac protiv Monpeljea? Nesiguran, slab, spor, nisam mogao da ga prepoznam", grmeo je Ola, a kritike nisu mimoišle ni napadača Klaudija Bovua, koji je u julu stigao iz Gengana za 5.000.000 evra.
"Primetio sam Bovuove greške. Muči se. Želeo je da pređe u vrhunski klub, dobio je priliku da sarađuje sa Aleksandrom Lakazeta, ali hemija između njih dvojice jednostavno ne postoji".

Izabrane vesti

Ugovor Milana Biševca i Liona ističe na leto. Kako je sam rekao u nedavnom intervjuu za MOZZART Sport pre dva meseca mu je ponuđen i ostanak na Žerlanu. Nekadašnji reprezentativac je, međutim, odbacio mogućnost nastavka karijere u Francuskoj. Čini se da je sada i definitivno postalo jasno da je vreme za rastanak. Videćemo samo da li već na zimu, kada bi Lion još i mogao da povrati makar deo od 2.750.000 evra uloženih u nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action Images)


tagovi

Žan Mišel OlaOlimpik LionMilan BiševacLiga 1FrancuskaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara