""
""

Vruće, vruće, vruće... Perez i Lim postigli dogovor - 50+5+10 = 65.000.000!

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.07.16. | 10:59

Idi, Andre, da završimo i ovu sapunicu...

Verujemo da su vam Andre Gomeš i njegova sudbina svima dosadili (još jedna sapunica kojoj se kraj ne vidi), ali Marka u današnjem izdanju tvrdi da im pouzdane informacije da je Real Madrid stekao značajnu prednost u odnosu na konkurente u trci za 22-godišnjeg portugalskog vezistu.

Štaviše, isti izvor pod naslovom "Vruće, vruće" piše da su Real i Valensija pronašli formulu kako da visoki finansijski zahtevi kluba sa Mestalje budu ispunjeni. Marka tvrdi da će Valensija pristati na ponudu koja kaže: 50.000.000 evra u kešu, plus 5.000.000 evra druga rata kroz nekoliko meseci, plus 10.000.000 treća rata, takođe kroz nekoliko meseci. Kada se sve to sabere znači da bi potraživanja Petera Lima bila ispunjena - 65.000.000 evra za igrača koji iza sebe ima tek prosečnu sezonu garniranu čestim povredama.

Izabrane vesti

Igrač kojeg žele svi! Kako? Zašto? Gde? Koliko?

Marka navodi nekoliko faktora koji bi mogli da budu ključni u ovom poslu, odnosno trijumfu Reala nad ostalim konkurentima - Mančester Junajted, PSŽ, Barselona, Čelsi... Prvi je svakako superagent Žorž Mendeš koji po svaku cenu želi da zadrži dobre odnose sa Madriđanima, pa im nudi svog klijenta pre nego svima ostalima i obećava posebne povoljnosti za Kraljevski klub, pogotovo ako bi neko od konkurenata izjednačio pomenutu ponudu, a drugi jesu odlični odnosi Florentina Pereza i Petera Lima. Da je tako, potvrđeno je u poslovima oko Denisa Čeriševa i prošlonedeljnim transferom mladog Alvara Medrana na Mestalju, koji gle čuda, igra na potpuno istoj poziciji kao Gomeš

Madridski list navodi i dva razloga za i protiv angažovanja Andrea Gomeša. Razlog zbog kog bi Real morao da pazari mladog Portugalca pronalaze u činjenici da je Modriću več 31 godina i da je tokom prošle sezone jasno bilo vidljivo šta znači kada Hrvata nema u srcu terena, odnosno koliko Real u tim momentima pati. Argument protiv svakako je previsoka cena, ali ispred toga očigledni problemi ovog momka s povredama. 

Na kraju, Marka konstatuje da se Andre Gomeš trenutno odmara posle trijumfa na Euru i čeka rasplet situacije, "ali da će se najverovatnije sa radom nastaviti pod dirigentskom palicom Zinedina Zidana"...

(foto: Action Images)


tagovi

ValensijaŠpanijaReal MadridPrimeraletnji prelazni rok 2016EvropaAndre Gomeš

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara