"Vukoičić"
"Vukoičić"

Vukoičić: Derbi sa Partizanom nije odlučujući, ali može dosta toga da odredi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.04.13. | 13:20

"Derbi uvek donosi posebnu motivaciju i tenziju, mada je gledajući na papiru, verovatno manje važan nego prošle sezone", rekao je Vukoičić

VukoičićTrener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je da večiti derbi sa Partizanom u sredu može u velikoj meri da odredi nastavak sezone u Superligi, ali da ne mora presudno da utiče u borbi za titulu.
"Ovo je četvrti meč u sezoni sa Partizanom, a verujem da će ih biti još. Nema tajni, dobro se poznajemo, igrali smo jedni protiv drugih u različitim takmičenjima. Derbi uvek donosi posebnu motivaciju i tenziju, mada je gledajući na papiru, verovatno manje važan nego prošle sezone", rekao je Vukoičić.

On je dodao da, uprkos svemu, ova Superliga znači dosta i jednima i drugima.
"Hoćemo da idemo iz pobede u pobedu. Ovo je meč koji može dosta toga da odredi. Pre svega, oko startne pozicije pred plej of”.

U dosadašnja tri meča ove sezone sva tri puta su slavili crveno beli - dva puta u Jadranskoj ligi i jednom u Kupu Radivoja Koraća, podsetio je Vukoičić. Trener crveno-belih je naglasio da "skor od 3:0 stavlja teret favorita na njihova leđa".
"Ipak, sve se to briše kada ekipe izađu na teren. Partizan je pokazao da mladost koju ima sada postaje njihova prednost koja se ogleda kroz sazrevanje i sticanje iskustva", rekao je Vukoičić i dodao da su svi igrači zdravi i spremni za meč.

Utakmica drugog kola Superlige između Crvene zvezde i Partizana igra se u sredu od 21 sat u hali Pionir.


(FOTO: MN Press)

Izabrane vesti


tagovi

Berni EklstonFK Crvena zvezdaKošarkaška liga SrbijeVlada Vukoičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara