""
""

Zagorac voli Partizan, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra mesečno!

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.17. | 22:24

"Pustite me tih slatkorečivih priča", kaže Miroslav Nikolić

Saga zvana "Rade Zagorac u Partizanu" se nastavlja i praktično svakodnevno dobija nova poglavlja! Mada je posao praktično bio završen, pregovori između dve strane zašli su u ćorsokak iz kojeg izgleda nema povratka nazad!

Izabrane vesti

Talentovani srpski šuter nedavno je poslao jasnu poruku da želi u Partizan i da obostrana želja za saradnjom postoji, ali da su razgovori u "sivoj zoni". Mada niko u trenutku nije mogao da shvati o čemu je zapravo reč, strateg Partizana Miroslav Nikolić otkrio je kakva je problematika u ovom poslu i zašto posao nije već završen. 

Podeljene strasti u Pioniru: Počelo sa „Muto odlazi“, završilo se zvižducima

Navodno, u pitanju je finansijski momenat...
"Izjavio je Zagorac da neće pare i da hoće u Partizan. Voleo bih da ga dovedemo. Zagorac kaže da voli Partizan, ali njegov menadžer traži 20.000-30.000 evra mesečno. Pustite me tih slatkorečivih priča", oštar je Nikolić, a onda nastavlja:
"Dobar je igrač, dobar momak, sve je to u redu. Neka dođe, neka ga dovedu. Ali, imamo neki budžet iz kojeg ne možemo da izađemo. Ne možemo iz ove kože. Uzeo sam da nosim ovo breme u teško vreme za Partizana".

Videćemo može li ova priča da dobije srećan kraj, s obzirom da su na pragu istog Partizan i Zagorac pre svega dve sedmice. 

(FOTO: Star Sport)


tagovi

EvrokupEvroligaMiroslav Muta NikolićFK PartizanRade Zagorac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara