"Kerol"
"Kerol"

ZAKUZZAVANJE: Vreme je za trojkaše Kerola i Simona

Vreme čitanja: 3min | čet. 08.12.16. | 16:26

Ovo su neki od mogućih tipova za danas kada su igrači iz Evrolige u pitanju

Kerol

U fokusu su utakmice Evrolige u kojima će koplja ukrstiti: Fenerbahče - Crvena zvezda, Milano - CSKA, Real Madrid - Žalgiris. Kao i obično odabrali smo četiri predloga kada su brojevi poena igrača u pitanju.

Izabrane vesti

POGLEDAJTE SVE KVOTE ZA VEČERAŠNJE DUELE

U komentarima ispod teksta možete dati svoje mišljenje kada je ova igra u pitanju za večeras. Evo naših predloga.

MARKO SIMONOVIĆ - granica 11,5 - Tip VIŠE POENA (Fenerbahče - Crvena zvezda, 18.45), kvota 1,85

Crvena zvezda bez Marka Gudurića izlazi na megdan tradicionalno neugodnom Fenerbahčeu, dok je kapiten Luka Mitrović pod velikim znakom pitanja, i ukoliko se nađe u sastavu Dejana Radonjića, najverovatnije neće ulaziti na parket istanbulske Ulker Arene. U takvoj konstalaciji Zvezdini bekovi mogu da dođu do kakvog takvog izražaja i prebace postavljene granice. Jedan od njih je, bez dileme, Marko Simonović koji igra sezonu karijere i 11,5 nije margina koje bi kladioci trebalo da se plaše.

JAN VESELI - granica 13,5 - Tip VIŠE POENA (Fenerbahče - Crvena zvezda, 18.45), kvota 1,85

Jan Veseli je još jedan akter večerašnje utakmice u najveém turskom gradu koji bi mogao da pređe granicu. Jeste najveća u MOZZART-ovoj ponudi, ali sa razlogom. Jer, "leteći Čeh" je mečeve protiv kluba sa Malog Kalemegdana uglavnom okočavao sa dve cifre na kontu poena - na četiri minule smestio je ukupno 45. Ne zaboravite da Bogdan Bogdanović i dalje nije spreman da pomogne saigračima. Razlog više za još jedan "plus"...

VITALIJ FRIDZON - granica 9,5 - Tip VIŠE POENA (Milano - CSKA, 20.00), kvota 1,85

Za ovaj tip ima više razloga. Pre svega jer za CSKA neće igrati dva najbolja igrača Miloš Teodosić i Nando de Kolo. To znači da će neko od ostalih igrača Armejaca morati da iskoči, a pošto je Fridzon tip igrača koji je iskusan, ima dobar šut i zna da pogađa u seriji tako da tipujemo da će preći zadatu granicu. U poslednja dva meča ima prosek od preko 10 poena.

DŽEJSI KEROL - granica 10,5 - Tip VIŠE POENA (Real Madrid - Žalgiris, 21.00), kvota 1,75

Real je apsolutni favorit u ovom meču, a očekujemo da Kerol bude raspucan. To je četiri trojke za njega što nije preterano težak zadatak, samo da uzme dovoljno šuteva. Žalgiris sigurno nije ekipa od koje Real treba da se plaši, a Kerol je cele sezone baš u proseku od oko 10,5 poena. Protiv Barse je dao 19, protiv Uniksa 11, a protiv Fenera je podbacio sa tri poena. Red bi bio da večeras to ispravi.

Ovo su naši predlozzi. Svoje predloge, mišljenja, preporuke i savete podelite sa ostalim čitaocima MOZZART Sporta u komentarima ispod teksta.

Ukoliko želite da tokom celog dana budete upoznati sa svim kladioničarskim dešavanjima pratite naš svakodnevni blog KLADIONIČARSKI DAN. Našu redovnu rubriku PREDLOZZI I TIPOVANJA možete pogledati OVDE.

* Kvote i granice su podložne promenama
* Klađenje je dozvoljeno samo punoletnim osobama

(FOTO: MN Press)


tagovi

ŠpanijaReal MadridMarko SimonovićEvroligaDžejsi Kerol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara