""
""

Zalutala kifla Pjanića nije podigla Romu, pravda zadovoljena u poslednjem sekundu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.12.15. | 17:12

Sudbina Rudija Garsije je prilično neizvesna

Skoro ništa se nije dešavalo 80 minuta, onda je Roma imala tri boda u džepu,na kraju je pucala sebi u nogu i Torino je došao do više nego zasluženog boda - 1:1.

Izabrane vesti

Roma nije prekinula crnu seriju, a nije ni zaslužila da to danas uradi iako je vodila do 94. minuta meča. Rudi Garsija je sada pod ogromnim pritiskom i verovatno samo činjenica da ga naredne nedelje očekuje sudbonosni duel sa Bate Borisovim u Ligi šampiona ga i dalje održava na klupi Vučice. Francuz ne daje nikakave argumente da je Roma kandidat za titulu...

Vučica je pružila prilično slabu igru, pa čak i ovaj bod deluje kao premija s obzirom šta je sve viđeno u Torinu. Prvi put u sezoni, Roma nije uputila šut u okvir gola za poluvreme, a prvu iole ozbiljniju priliku je imala tek posle 70 minuta igre kada je Džeko zapretio. Nije se ni Torino nešto posebno istakao, ali je u većem delu meča za nijansu bio bolji tim.

Već u četvrtom minutu je Ščensni čudesnom odbranom nogom zaustavio šut Belotija iz peterca. Potom je Bruno Peres umalo pogodio mrežu Rimljana. U međuvremenu su gosti ostali bez Žervinja koji se povredio i morao je da napusti teren.

Kada je izgledalo da je publika u Torinu osuđena na meč bez golova, zatresla se mreža domaćeg tima u 83. minutu. Pjanić je centrirao iz slobdnog udarca, a njegova „kifla“ nije nikoga zakačila i zalutala je u mrežu Torina. Delovalo je da su bogovi pogledali Vučicu, ali Torino je u poslednjem sekundu uspeo da izbegne nezaslužen poraz. Posle velike greške Ridigera, Manolas je srušio Belotija u kaznenom prostoru, a Maksi Lopez bio nepogrešiv sa bele tačke. 

SERIJA A – 15. kolo:  

Petak:
Lacio – Juventus 0:2 (0:2)
/Đentileti 7ag, Dibala 32/

Subota:
Torino – Roma 1:1 ()
/Lopez 90+4 - Pjanić 83/

20.45 Inter – Đenova

Nedelja:
12.30 Bolonja – Napoli
15.00 Atalanta – Palermo
15.00 Fiorentina – Udineze
15.00 Frozinone – Kjevo
15.00 Verona – Empoli
18.00 Sampdorija – Sasuolo
20.45 Karpi – Milan


tagovi

TorinoSerija ARomaMiralem PjanićMaksi LopezItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara