""
""

Zamena za Kumana stiže iz Francuske

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.06.16. | 17:39

Sautempton želi bivšeg trenera Monaka, Liona, Lila...

Posle nekoliko dana nagađanja polako se otkrivaju Sautemptonovi planovi što se tiče dovođenja trenera. Otkako je Ronald Kuman napustio klub sa juga Engleske i otišao u Everton, mnogo imena je dovođeno u vezu sa klupom Svetaca. Sa Ostrva stižu informacije da je glavni kandidat francuski stručnjak Klod Puel.

Izabrane vesti

Pominjali su se Edi Haui, Vitor Pereira, Valter Zenga i još neki, ali u Sautemtponu su najviše zagrejani za ideju da Kumana nasledu Puel. Francuz je slobodan pošto mu je istekao ugovor sa Nicom u kojoj je proveo četiri sezone i prethodne sezone doveo klub sa Rivijere nadomak plasman u Ligu šampiona. Nica je htela da ga zadrži i nudila mu je novu saradnju, ali je on rešio da je vreme za korak dalje u karijeri.

Pre Nice, radio je u Lionu, Lilu i Monaku. U Monaku je kao igračka legenda počeo trenersku karijeru i osvojio titulu. Ima 17 godina iskustva u trenerskom poslu i u Sautemptonu veruju da je pravi izbor da nasledi Kumana. Očekuje se da Francuz u naredna dva dana doputuje na Ostrvo kako bi saslušao ponudu Svetaca i dao konačan odgovor. 

(FOTO: Action images)


tagovi

SautemptonRonald KumanPremijer ligaKlod PuelEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara