Zapeli ljudi da izgube od Bajerna, pa to ti je

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.08.18. | 16:00

HSV igra prijateljsku utakmicu sa Bavarcima

Utakmica koja nikome nije potrebna. Iz perspektive običnih navijača Hamburg današnji prijateljski meč sa Bajernom je čista usluga bavarskog giganta, pošto se prećutno zna da je jedan od najperspektivnijih nemačkih napadača Jan Fite Arp već kaparisan od strane "večitog" šampiona. Iako je nedavno produžio ugovor sa Dinosaurusima.

Bajern je, tako, omogućio HSV-u da zaradi od ulaznica, jer su one za današnji okršaj dvostruko skuplje u odnosu na prvenstvo, i staju 46 evra. Ipak, pristalice slavnog kluba sa severa Nemačke neće popuniti Folksparkstadion, jer je na tri sata do početka susreta prodato oko 23.000 karata, dakle ni pola kapaciteta od 57.000 sedećih mesta.

Izabrane vesti

Sezona u Bundesligi počinje za devet dana, a u međuvremenu Bajern će predstojećeg vikenda igrati sa Drohtersen/Aselom u okviru nacionalnog kupa. Sa druge strane, Hamburg je otpočeo kampanju u Cvajti. Najpre je poražen od Holštajn Kila kod kuće, da bi onda slavio na gostovanju Sandhauzenu.

Bajern je čak osam puta u poslednjih sedam godina uspevao da pobedi Hamburg sa barem pet golova razlike. Ima li HSV mehanizam da bar sada, u prijateljskom meču ne dozvoli takvu blamažu?

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:00 6815 KLPR Hamburger - Bayern ug 3+ 1,30
Ukupna kvota1,30

PRIJATELJSKA UTAKMICA

Sreda
18.00: (9,50) Hamburger (5,70) Bajern (1,25)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Jan Fiete ArpHamburgerBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara