Zašto bi neko sigurnu titulu i Ligu šampiona menjao za borbu za opstanak u drugoj ligi...

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.20. | 11:23

Pitajte Jozefa Hušbauera...

U svakom prelaznom roku zapadne po neki čudan, čak i ekstremno čudan transfer. Za Jozefa Hušbauera mnogi možda i nisu čuli, ali njegova priča i te kako privlači pažnju ovog jutra. 

Iskuni češki vezista pristao je da pređe iz praške Slavije u Dinamo iz Drezdena?! Iz Češke u Nemačku, možda na prvi pogled i ne deluje tako čudno, međutim stvari je moguće postaviti i drugačije: iz tima koji će gotovo sigurno osvojiti titulu u Češkoj u tim koji će se teško spasti ispadanja u treću ligu. Naposletku, iz Lige šampiona (jer Hušbauer je bio standardni član Slavije protekle jeseni i igrao protiv Barselone, Intera, Dortmunda) u nemačku Cvajtu.

Izabrane vesti

Dinamo je jutros predstavio svoje najveće pojačanje poslednjih godina i saopštio da će Hušbauer u Drezdenu ostati šest meseci, pošto se radi o pozajmici. Na kraju sezone, verovatno uz uslov da klub izbori opstanak, Nemci bi mogli da njegov ugovor otkupe u potpunosti.
"Već sam puno toga doživeo kao fudbaler, proživeo razne situacije. Želim da svoje iskustvo stavim u službu novog kluba i da ga zajedno sa novim saigračima spasem ispadanja u treću ligu", kazao je Hušbauer na predstavljanju.

Pa neka mu je sa srećom! 

Kad već više voli da se bori za opstanak nego da osvaja titule.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara