Zašto smo im dali devet? Da im pokažemo poštovanje...

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.01.19. | 10:07

Najdžel Klaf šmekersi odgovorio Gvardioli na poziv za piće posle utakmice...

Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola izveo je sinoć vrlo snažan sastav na megdan trećeligašu Bartonu, naredio maksimalnu ozbiljnost i što više golova u mreži malog kluba. Izbrojaše Građani na kraju do devet i taj je rezultat (9:0) pokrenuo određene polemike u fudbalskom svetu: Jeste, bitka je za finale, ali da li je Siti barem malo mogao da prikoči?

Pep kaže ni po koju cenu, jer tako bi pokazao nepoštovanje prema svom rivalu...
"U finalu smo, to je najvažnije. A zbog čega smo postigli ovoliko golova? Pa to je najbolji način da protivniku pokažete koliko ga poštujete. Ako se opustite, znači da nemate poštovanja za rivala. Ovaj prilaz je najbolji. Naravno da i drugi meč moramo ozbiljno da shvatimo, ne možemo da kažemo: "oh, pa to je Barton". Ako vodite 4:0 i odjednom stanete, to znači da niste ispoštovali svog protivnika". 

Izabrane vesti

Španac je pred novinarima posle utakmice još kazao:
"A sad idem na čašu vina sa mojim kolegom iz Bartona Najdželom Klafom. Znam jako dobro ko je bio njegov otac i koliko je velikih stvari uradio za engleski fudbal. Biće mi zadovoljstvom da popričam uz piće sa njegovim sinom", na šta je Klaf junior šmekerski dobacio: "Nadam se da neće biti samo jedna čaša"

Foto: Reuters


tagovi

Pep GvardiolaNajdžel Klaf

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara