""
""

Zbog Juventusa i Rajole zvezde pristaju i na manje plate: Još jedno “da” i kraj prelaznog roka

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.08.16. | 09:35

Stara dama završava poslednji veliki posao na fudbalskoj pijaci

Ozbiljno se pojačao Juventus ovog leta i samo još jedno pojačanje mu nedostaje da zaokruži prelazni rok i da ponosno konstatuje kako je sastavljen Drim tim sa kojim može da se napadne trofej u Ligi šampiona. Stigli su Iguain, Alves, Benatija, Pjanić a poslednja kockica Marotinog mozaika bi trebalo da da bude Blez Matuidi.

Izabrane vesti

Juventusova potraga za centralnim vezistom traje celo leto i izbor je pao na Francuza iz Pari Sen Žermena. Matuidi je nezadovoljan u Parizu posle dolaska Krihovjaka koji je miljenik trenera Emerija i koji će biti bolje plaćen od njega. Zato je rešio da napusti Park prinčeva uprkos protivljenju trenera i kluba. Spona za transfer u Juventus je i Mino Rajola.

Kontroverzni menadžer zastupa Matuidija, u dobrim je odnosima sa Juventusom i otvorio je vrata novoj trgovini sa Starom damom. Lični uslovi su već dogovoreni, Matuidi je pristao na trogodišnju ponudu Stare dame vrednu 4.500.000 evra po sezoni. I treba istaći da je to smanjenje plate u odnosu na onu što zarađuje u Gradu svetlosti. Tamo ima platu od 6.000.000 evra godišnje, ali je pristao na manje novca kako bi obukao dres Satre dame.

Ostaje još da PSŽ upali zeleno svetlo za transfer.

Juventusov direktor Bepe Marota je stigao u Monte Karlo gde će prisustvovati žrebu za grupnu fazu Lige šampiona, ali i pokušati da završi transfer Matudija sa čelnicima Pari Sen Žermena. Juve nudi 25.000.000 evra i bonuse, PSŽ traži 30.000.000 evra bez bonusa. Mala razlika koji bi uskoro trebalo da iščezne u pregovorima…

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APari Sen ŽermenMino RajolaLiga 1letnji prelazni rok 2016JuventusItalijaFrancuskaEvropaBlez Matuidi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara