""
""

Žervinjo OUT - El Šaravi IN! Kraljevski doček za Faraona, stiže još jedno pojačanje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 25.01.16. | 22:03

Napadač iz Obale Slonovače se danas oprostio od saigrača, novajlija iz Milana pun entuzijazma

Sve je jasno u Romi. Žervinjo je prošlost, Stefan El Šaravi budućnost. U istom danu, Roma je prodala napadača iz Obale Slonovače i dovela popualrnog Faraona. El Šaravi je večeras doputovao u Rim gde su ga dočekali navijači, a Žervinjo je spekovao kofere i uputio se ka Kini.

Izabrane vesti

Krenimo prvo od Žervinja… Danima je trajala neizvesnost oko njegovog oldaksa. U klubu su mu jasno stavili do znanja da žele da ga prodaju, ali to nije išlo baš tako lako. Dugo su trajali pregovori oko odlaska u kineski Đijangsu, ali baš kao i u slučajevima Luiz Adrijana i Guarina, klub nije dao bankarske garamncije i transfer je propao. Međutim, odmah se javio Hebej koji je ove sezone postao prvoligaš i dao finansijske argumente koji su ubedili Romu i Žervinja.

Rimskom klubu će pripasti 16.000.000 evra na ime obeštećenja, dok će Žervinjo za tri sezone u Kini tokom trgodipnjeg ugovora zarađivati 5.000.000 evra godišnje plus će imati bonuse. Afrikanac jutros nije trenirao sa Romom, ali se posle treninga pojavio u Trigoriji i oprostio se od saigrača i kluba.

Čim je bilo jasno da je Žervinjo završio posao sa Kinezima, Roma je pozvala El Šaravija za kojeg u Milanu nema mesta posle povratka sa pozajmice iz Monaka. Popualrni Faraon će igrati šest meseci kao pozajmljen igrač Rosonera, a Roma će za taj period platiti Milanu 2.000.000 evra. Ukoliko bude htela da otkupi italijanskog napadača, Roma će Milanu isplatiti dodatnih 13.000.000 evra.
“Spreman sam i nadam se da ću dati doprinos uspedima. Nema mnogo šta da se priča, ali ima mnogo da se radi. Pun sam entuzijazma i motiva da uspem u Romi”, poručio je El Šaravi.

Međutim, El Šaravi nije jedino pojačanje koje je planirala Roma. Očekuje se da novcem od Žervinja konačno završe posao oko Dijega Perotija iz Đenove. Roma će za Argentinca platiti 9.000.000 evra. 


tagovi

Zimski prelazni rok 2016ŽervinjoStefan El ŠaraviSerija ARomaMilanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara