""
""

Žigićev raport iz Engleske: Bravo FSS! Muslin je odličan trener i još bolji čovek

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.05.16. | 08:35

„Poznat je po disciplini, sve što sam napravio u karijeri dugujem njemu“, jasan je nekadašnji napadač reprezentacije

Sigurno se sa ovom konstatacijom mnogi ne bi složili, ruku u vatru bismo mogli da stavimo da takvo mišljenje ne deli Dragan Džajić. Ali nekadašnji centarfor reprezentacije Srbije i Crvene zvezde Nikola Žigić smatra da je FSS napravio odličan izbor odlukom da na mesto selektora postavi Slavoljuba Muslina.

On je u razgovoru za Sportski žurnal istakao da Muslin ima kapacitet da odvede Orlove do Mundijala u Rusiji 2018. godine. Posebno, jer je njegov nekadašnji učitelj poznat po „čvrstoj ruci“.
„Dolazak Muslina je pun pogodak. Imao sam čast da sarađuem sa njim. Odličan trener i još bolji čovek. Veliku zahvalnost dugujem Muslinu za sve što sam postigao u karijeri. Dao mi je priliku koju sam iskoristio. Očekujem da će u nacionalnom timu sve biti skockano i da će publika konačno biti uz Srbiju. Imamo odličnu generaciju, ali im je potrebna „čvrsta ruka“. Sada je i to rešeno“, rekao je Nikola Žigić za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

DOSIJE MUSLIN: Umetnost pobeđivanja minimalcem i decenijski kiks zvani Dinamo Kijev! (VIDEO)

Bilo je leto 2003.godine kada se Muslin odlučio za rizik. Tačnije, šansu je ukazao tada neafirmisanom napadaču iz Krivaje. Ostalo je legenda.
„Muslin je uvek voleo da pruži šansu mladim igračima. Očekujem promene, kao i da će igrati momci koji su osvojili svet na Novom Zelandu. Očekujem da Muslin napravi sjajan ambijent“, dodao je Žigić.

(Foto MN Press)


tagovi

SrbijaSlavoljub Muslinreprezentativni fudbalNikola ŽigićfssEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara