"Barem nema rupčaga i vode"
"Barem nema rupčaga i vode"

Zmajevi u čudu: Igraju u blatu, a kukaju zbog veštačke trave?!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.12.14. | 09:47

Da li je Voždovac srpski Monako?

Barem nema rupčaga i vodeNeke paralele se mogu povući. I Monako i Voždovac, svako u svojoj ligi, važe za finansijski stabilne klubove, zajedničko im je i što im tribine uglavnom zvrje prazne, ali i to što kao domaćini igraju na krovovima tržnih centara. Ambiciozan plan se međutim ljudima iz Voždovca ne ostvaruje prema zamislima.

Dobro je poznato da zbog bezbednosnih problema Zmajevi dobar deo utakmica kao domaćini igraju na Vračaru, ali ljude iz  klupske uprave posebno boli i to što im kolege zameraju na veštačkoj travi, iako su retki superligaši koji se mogu pohvaliti dobrim terenom. U izjavi za dnevni list Sport pojašnjava trehnički direktor Goran Grkinić.

Izabrane vesti

Ne mogu da verujem da ljudi u ovim našim uslovima komentarišu tako nešto. Stadion Voždovca je uz Monakov jedinstven u Evropi, a pojedini stručnjaci komentarišu  da li je veštačka trava za fudbal ili za neki drugi sport?! To su gluposti. Imamo veštačku podlogu koja je jedna od najkvalitetnijih u Evropi i to su najbolji uslovi za igru, jer videli ste u kakvom su blatu igrali Partizan i Crvena zvezdea u Novom Pazaru i Lučanima. Ne znam da li bilo kome odgovara da se igra u maltene neregularnim uslovima", u dahu će Grkinić.

I zaista kad se setimo Pazara i Lučana...

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Goran GrkinićSrbijaSuperligafk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara