""
""

Zvanična ponuda: Standard za Kosanovića izbrojao 1.900.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.01.16. | 15:02

Srpski štoper po svemu sudeći ostaje u Belgiji

Miloš Kosanović napušta Mehelen, ali ostaje u Belgiji. Prema informacijama tamošnjih novinara srpski štoper će ove zime preći u - Standard.

Klub iz Liježa poslao je zvaničnu ponudu Mehelenu vrednu 1.900.000 evra i kako javljaju svi uticajni mediji doskorašnji mladi reprezentativac bi u narednih nekoliko dana trebalo da obućče dres novog kluba.

Izabrane vesti

Kosanovića su tokom jesenjeg dela sezone „snimali“ predstavnici Anderlehta i Briža, hteli su ga Ajaks i Groningen, čak se pominjalo interesovanje Fenerbahčea, ali i još dva turska tima (Sivas i Bursa), međutim, trku za njegov potpis dobiće Standard.

Ne samo što se prvi javio i ponudio fantastične uslove, već i što je Kosanović isticao da bi, ako već mora da menja sredinu (ugovr mu ističe u junu 2018), najradnije ostao u Belgiji. Njemu se prelazak iz poljske Krakovije u Mehelen i te kako isplatio, pod vođstvom srpskog trenera Aleksandra Jankovića postao je jedan od stubova ekipe. I ne samo to, već i jedan od njenih najkorisnijih igrača, pošto je - atipično za defanzivca - dao pet golova i namestio još dva. A to se ceni...

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Standard LiježŽupiler Pro ligaMiloš KosanovićMehelenEvropaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara