""
""

ZVANIČNO: Didije Drogba potpisao za trećeligaša!

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.04.17. | 23:56

Igraće sa Šon Rajt-Filipsom

Didije Drogba je pre mesec dana napunio 39 godina, ali još nema nameru da okači kopačke o klin! Legendarni golgeter je večeras potpisao za osmi klub u karijeri.

Izabrane vesti

Američki klub Feniks Rajzing je potvrdio da je potpisao ugovor sa Drogbom!

I ne samo da će Drogba igrati za američki klub koji se takmiči u trećeligaškem rangu tamošnjeg fudbala, već je postao i jedan od vlasnika kluba. A kada okači kopačke o klin, posvetiće se poslu klupskog funkcionera. Plan je da klub iz Arizone do 2020. godine postane član američke MLS lige.

U tu svrhu, Feniks je pre Drogbe već angažovao još jednog bivšeg napadača Čelsija i nekadašnjeg engleskog reprezentativca Šon Rajt-Filipsa.
„Već sam razgovarao sa Romanom Abramovićem koji mi je dao podršku da se oprobam kao valsnik kluba. A to nije lak posao... Imao sam ponude da nastavim karijeru u Premijer ligi, Čempionšipu, Kini, Bliskom istoku, Brazilu... Ali kada je došla ponuda za ovaj projekat, zainteresovao sam se i rešio da je prihvatim. Igrao sam 18 meseci u Montrealu i znam kako funkcioniše ovdašnju fidbal. Ako budem igrao do 40. godine, biće to veliki uspeh, a onda mogu da se posvetim poslu funkcionera“, rekao je Drogba

(FOTO:Action images)


tagovi

Didije Drogbameđunarodni fudbalMLS liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara