""
""

Stručni odbor potvrdio: Krstajić do Rusije!

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.12.17. | 14:56

„O detaljima posle praznika“, kaže direktor Goran Bunjevčević

Očekivano. Ono što je najavljeno, danas je dobilo i povrdu, mada još nije zvanično. Mladen Krstajić postao je selektor Srbije.

Strični odbor FSS je predložio da se Krstajiću ispred funkcije izbriše odrednica "vršilac dužnosti", koju je nosio na azijskoj turneji (pobeda nad Kinom 2:0, remi sa Južnom Korejom 1:1), pa će nekadašnji reprezentativni štoper predvoditi Orlove na Mundijalu u Rusiji narednog leta.
"Krstajić je dobio naše poverenje da u narednom periodu, zaključno sa Svetskim prvenstvom u Rusiji, sa mesta selektora predvodi seniorski tim Srbije. O detaljima dogovora sa Krstajićem razgovaraćemo više po završetku praznika, kad će biti organizovana i njegova promocija, u drugoj polovini januara. U svakom slučaju, izbor Stručnog odbora je definitivno Mladen Krstajić", izjavio je Tanjugu Goran Bunjevčević, sportski direktor FSS, ujedno i potpredsednik Stručnog odbora.

Izabrane vesti

Krstajić je bio član sturčnog štaba u kvalifikacijama za SP u Rusiji, a nasledio je Slavoljuba Muslina, s kojim je saradnja prekinuta posle plasmana na Mundijal.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalMladen KrstajićGoran Bunjevčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara