Zvanično: Potpisao i Jan Vertongen

Vreme čitanja: 1min | uto. 18.12.18. | 18:25

Još jedan as Pevaca produžio ugovor na Vajt Hart Lejnu

Totenhem je aktivirao danas opciju i produžio ugovor defanzivca Jana Vertongena za još godinu dana, do juna 2020.

Belgijski reprezentativac, koji je trenutno povređen, raspoložen je da u narednom periodu pregovara oko novog sporazuma. Vertongen je zabeležio do sada 264 nastupa za Pevce od dolaska iz Ajaksa 2012, a trenirali su ga Andre Viljas Boaš, Tim Šervud i Maurisio Poketino.

Izabrane vesti

Defanzivac se povredio protiv Barselone prošle nedelje u Ligi šampiona i neće trenirati do januara.
"Imam još godinu i po ugovora s Pevcima pa ćemo videti. Kako se sada osećam, mislim da još četiri ili pet sezona mogu da igram na top nivou. Pregovaramo, ali nigde ne žurimo jer mi je lepo u Totenhemu. To je klub sa neverovatnim potencijalom", izjavio je nedavno Vertongen.

Totenhem ima u timu još nekoliko fudbalera kojima ističe ugovor sledećeg leta, među kojima su Musa Dembele, Fernando Ljorente i Mihel Vorm.

Istovremeno, Vertongenovom defanzivnom partneru Tobiju Aldervajerldu takođe ističe ugovor u junu 2019 i on takođe ima opciju automatskog produženja za godinu dana, uz koju ide i otkupna klauzula od 25.000.000 funti tokom leta.

Vertongen je prošle sezone bio u idealnom timu Premijer lige, a nedavno je postao reprezentativac Belgije sa najviše nastupa.

Foto: Reuters


tagovi

Jan Vertongen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara