""
""

Zvezda: Apolon se pita gde će Jović nastaviti karijeru

Vreme čitanja: 1min | pon. 25.01.16. | 15:32

„Deo potraživanja smo prodali tom klubu“, poručio poslovni direktor crveno-belih Stefan Pantović

Poslovni direktor Crvene zvezde Stefan Pantović izjavio je da klub nema pravo da donosi odluke u vezi karijere Luke Jovića jer je ranije prodao njegova prava Apolonu sa Kipra (klub pod patronatom Pinija Zahavija), koji se, uz saglasnost fudbalera, pita oko mogućeg transfera.

Portugalski list O"Žogo preneo je danas da će najmlađi strelac u istoriji Crvene zvezde uskoro potpisati za Benfiku, kao i da je transfer završio menadžer Fali Ramadani, zasupnik agencije kojoj su crveno-beli prodali većinski deo prava.
"Povodom informacija koje dolaze sa različitih strana, a u kontekstu prelaska fudbalera Luke Jovića u novi klub, smatramo da je od značaja ponovo informisati javnost da je Crvena zvezda, kao što je u nekoliko navrata već bilo rečeno u javnosti, tokom prošle godine deo svojih potraživanja, vezana za potencijalni prelazak igrača, predala uz nadoknadu FK Apolon iz Limasola", poručio je Pantović u pismenoj izjavi Tanjugu.

Izabrane vesti

Pantović je istakao da je takav potez urađen kako bi se otklonila opasnost od potencijalnog gubitka bodova u Superligi zbog odluke FIFA Disciplinske komisije u vezi dugovanja bivšem prvotimcu Gžegožu BronovickoG.

Pratite MOZZART i na našoj Fejsbuk stranici


tagovi

SuperligaStefan PantovićSrbijaLuka JovićEvropaFK Crvena zvezdaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara